Historickým vlakem za zábavou

Plzeňský kraj – více míst Plzeňský kraj
e-mail: telefon:
web:

Ujel vám minulý měsíc vlak? Historický, do Konstantinových Lázní a Bezdružic? Nevadí, v srpnu jede zas! Odjíždí se z Hlavního nádraží v Plzni a vagóny plné doprovodného programu potáhne motorová lokomotiva zvaná Hektor.
Trasa vede pochopitelně i přes konstrukčně unikátní Pňovanský most. První zastávka bude v Konstantinových Lázních, kde bude možno vystoupit a dopřát si piknik v lázeňském parku, rezervovat si wellness procedury nebo si poslechnout živou hudbu, zhlédnout dětské divadlo, vyzkoušet malování na obličej nebo tvořivé dílničky.
Vlak jede dále do Bezdružic, nebo tam můžete dojít z Konstantinových Lázní později procházkou. V Bezdružicích bude připravena prohlídka místního železničního muzea, několik vyhlídkových jízd historickou drezínou a dílničky pro děti. Z Konstantinových Lázní bude také jezdit autobus na farmu do Krasíkova, kde je minizoo se zvířátky a mýdlový a sýrový obchod. Vlak zpět z Bezdružic se zastávkou v Konstantinových Lázních pojede před 17. hodinou.
Jízdenky se prodávají v mezinárodní pokladně na Hlavním nádraží v Plzni a stojí 200 Kč. Děti do 6 let budou moci cestovat zdarma bez nároku na místenku. Vlak bude mít zařazený bufetový vůz a přeprava jízdních kol a kočárků nebude zajištěna. Časy odjezdů jsou prozatím orientační a mohou se měnit. Více na www.turisturaj.cz a www.industryopen.cz.

Historickým vlakem za zábavou

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů