Informace z Plzeňské filharmonie

Plzeň Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Vážení a milí posluchači,

jak víte, loňskou 100. slavnostní koncertní sezónu musela Plzeňská filharmonie z důvodu pandemické situace zcela přerušit.

Tu letošní se úspěšně podařilo zahájit Čajkovského 5. symfonií a 3. Beethovenovým klavírním koncertem v abonentní řadě Diamant. Stihli jsme otevřít i koncertní řadu Platina, velké přízni se rovněž těšila premiéra dětského pořadu Namaluj si hudbu v abonentní řadě Duha, natočili jsme několik rozhlasových snímků… a kultura v celé České republice se opět zastavila.  

Tato situace je pro nás velmi složitá. Nemáme žádnou jistotu, zda se k nám dostanou nasmlouvaní zahraniční umělci, rovněž náš belgický šéfdirigent Ronald Zollman od února v Plzni nebyl (a nemohl tuto koncertní sezónu ani zahájit). Velmi nepříjemné jsou i nutné nepřetržité kompenzace nebo vratky vstupného.

Moc si přeji, aby tato doba již skončila a my mohli znovu rozdávat radost a obohacovat kulturní život nás všech. A tak bych chtěla poděkovat zejména Vám, našim posluchačům, za Vaši věrnost, o níž svědčila Vaše účast na obou zahajovacích koncertech.

Přeji nám všem pevné zdraví a hodně sil k překonání této obtížné doby.

Lenka Kavalová
ředitelka Plzeňské filharmonie, o. p. s.

Informace z Plzeňské filharmonie

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů