ITEP Veletrh cestovního ruchu Plzeňského kraje

Hala TJ Lokomotiva Úslavská 75, Plzeň
e-mail: info@tjloko-plzen.cz telefon: +420 377 444 827
web: http://www.tjloko-plzen.cz/
Král je mrtev, ať žije král! Anebo taky: Léto je za námi, ať žije to příští! Ano, s koncem září je tu opět Veletrh cestovního ruchu ITEP. Jako každoročně přinese turistické informace, interaktivní zábavu, hudbu, ochutnávky jídel a hry pro děti.
 
Ve výstavní hale najdete tipy na dovolenou a domů si odnesete mapy a brožury od vystavovatelů nejen z Česka a sousedních zemí. Uvidíte tu ukázky tradičních řemesel a ochutnáte bavorské klobásky a preclíky, regionální potraviny, Plzeňský Prazdroj a bavorské pivo z Dampfbierbrauerei Zwiesel, rakouská a italská vína. Do tradičního Křesla pro hosta v téhle hale letos usednou herečky Iva Pazderková a Sandra Pogodová, muzikant Michal Šindelář a další. Na hudební scéně zahrají Junior Orchestr, ZUŠ Plasy, kapela Sebranka, Body Band Plzeň, DUO Karolína Jägrová a Martin Fiala, skupina Beze jména, SWING FOR ALL, Švejkband M. B. Karpíška a další.
 
Brány ITEPu budou otevřeny ve čtvrtek a v pátek od 10 do 18 hodin a v sobotu od 10 do 17 hodin a vstup je zdarma.
 
Hala interaktivní nabídne po celou dobu ITEPu zábavu pro děti i dospělé. Přístupná tu bude interaktivní expozice Venkovského domu, kde malí i velcí dostanou příležitost zažít, dozvědět se a vyzkoušet si, jak se žilo na venkově. S Techmanií zase budou moci vstoupit do světa vědy a techniky. Nafukovací planetárium Hvězdárny Rokycany vezme návštěvníky na výlet do vzdálených galaxií a Národní park Šumava na dobrodružnou výpravu za šelmami. Na nejmenší návštěvníky pamatuje ITEP programem pohádek a soutěží s Jitulí a Dadulí nebo tvořivými dílničkami, včetně malování na obličej. Se svými stánky tu budou jako každoročně i hasiči, záchranáři a městská policie. Chybět nebude ani Barokní okénko hraběnky Lažanské, dětská jóga nebo interaktivní expozice DEPO2015.

Putování po Zlaté stezce
Soutěživí návštěvníci se pak budou moci zapojit do turistické soutěže Putování po Zlaté stezce, která jim může přinést hodnotné ceny. Jedná se o jednou z novinek v programu, kde dominantním prvkem expozice bude mystický zářící fantasy strom provázející soutěžící skrze základní postavení hry.
 
Více informací na www.itep-plzen.cz.
 

↑ zpět na začátek článku ↑

ITEP Veletrh cestovního ruchu Plzeňského kraje

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů