Jehněčí, kůzlečí a chřestové speciality

el Cid Křižíkovy sady 1, Plzeň
e-mail: elcid@elcid.cz telefon: +420 377 224 595
web: http://www.elcid.cz

V dubnu rozhodně zajděte do vyhlášené restaurace el Cid na jarní speciality z jehněčího, kůzlečího či skopového masa. Půjde převážně o jídla ze středomořské kuchyně a z Blízkého východu. Můžete se těšit třeba na jehněčí špíz s grilovanou zeleninou s medvědím česnekem, kůzlečí kolínko pečené na česneku nebo pikantní nakládané skopové maso s kuskusem. Pokud už jaro vyžene ven v dubnu chřest, tak se na jídelníčku objeví i pokrmy z něj. K mladému masu sommeliér doporučuje španělské víno Alidis Expresión z oblasti Ribera del Duero odrůdy Tempranillo. Toto víno z roku 2012 je právě teď na úplném vrcholu. Rezervace probíhá na tel.: 377 224 595. 

Jehněčí, kůzlečí a chřestové speciality

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů