od 01/04
Jehněčí, kůzlečí a chřestové speciality
el Cid | Křižíkovy sady 1, Plzeň | ||
e-mail: | elcid@elcid.cz | telefon: | +420 377 224 595 |
web: | http://www.elcid.cz |
V dubnu rozhodně zajděte do vyhlášené restaurace el Cid na jarní speciality z jehněčího, kůzlečího či skopového masa. Půjde převážně o jídla ze středomořské kuchyně a z Blízkého východu. Můžete se těšit třeba na jehněčí špíz s grilovanou zeleninou s medvědím česnekem, kůzlečí kolínko pečené na česneku nebo pikantní nakládané skopové maso s kuskusem. Pokud už jaro vyžene ven v dubnu chřest, tak se na jídelníčku objeví i pokrmy z něj. K mladému masu sommeliér doporučuje španělské víno Alidis Expresión z oblasti Ribera del Duero odrůdy Tempranillo. Toto víno z roku 2012 je právě teď na úplném vrcholu. Rezervace probíhá na tel.: 377 224 595.