JJ TOUR

OC Plzeň Plaza Radčická 2, Plzeň
e-mail: telefon:
web: https://plzen-plaza.klepierre.cz/

Druhý říjnový pátek budete mít jedinečnou příležitost potkat se se svými oblíbenými JůTubery. Na své tour po Česku a Slovensku totiž zavítají i do Obchodního centra Plzeň Plaza. Užijte si den plný challengí, hejtů, pranků a hrdinů časáku JJ. Přijďte přivítat své oblíbené JůTubery! Jmenovitě dorazí PedrosGames, Stejk, Gabrielle Hecl a Vaďák. Moderuje ATI.

Každý z JůTuberů bude mít tři čtvrtě hodinky na svůj vstup v podobě speciálního zábavného programu. Připravené jsou soutěže, challenge, scénky, zpěv, tanec, vyprávění, interaktivní program s moderními technologiemi. Kromě toho si budete moci nechat svého oblíbeného JůTubera podepsat do knížky nebo časopisu a ještě něco navíc: budete se s ním moci vyfotit u logostěny.

Kromě toho všeho se tu budou prodávat knížky Já, JůTuber a Já, JůTuber 2. Dočkáte se i exkluzivních rozhovorů s JůTubery, jejich návodů, tipů, rad a triků, jak se stát úspěšným ve světě YouTube. A samozřejmě se tu taky bude prodávat časopis JJ, jehož redakce není složena z novinářů, ale z nejlepších JůTuberů, kteří patří mezi ty nejsledovanější v Česku a na Slovensku. Jejich osobitá videa si denně přehraje víc než milion fanoušků. Exkluzivní rozhovory, profily a plakáty JůTuberů doplňují texty o módě, kráse a životním stylu od Style With Me, Get The Louk, Zachyho a All Sarah All. Na své si přijdou i kluci, časopis budou plnit pravidelně svými texty o technických a herních novinkách. Předpokládaný konec show je v sedm hodin večer.

Kdo tu bude?

PedrosGames se narodil a vyrostl v Plzni, kde vystudoval i školy. Mimo hraní PC her má mnoho koníčků a zálib: muziku (hrával na bicí a na kytaru), fotografování a sport, konkrétně hokejbal, fotbal, hokej, badminton, lyže, posilovnu nebo plavání. Ale pro samé jůtubování na nic z toho už dávno nemá vůbec čas.

Stejk je očividně veselá kopa a šílenství kolem lovení pokémonů uchopil o prázdninách po svém: ve svém videu se pochlubil fanouškům, že už je dokázal ulovit všechny. Pravda byla ovšem poněkud jiná. Stejk si ze všech vystřelil! Takové vtípky má rád, ale rozhodně se ke svým fanouškům nechová drze nebo drsně. Naopak, baví se s teenagery o životě a snaží se jim pomáhat, aby byli také úspěšní jako on.

Gabrielle Hecl je jednou z královen českého youtube. Je jí osmnáct a s touhle zábavou začala sotva dostala občanku. Studuje pražskou konzervatoř a zahrála si v seriálu Svatby v Benátkách nebo ve filmu Tomáše Vorla Instalatér. Ze všeho nejvíc ji ale baví zpívat. Její cover verze písničky All I Want od skupiny Kodaline celkem rychle překročila tři čtvrtě milionu zhlédnutí.

Vaďák pochází z Kladna. Tedy vlastně z Kazachstánu, ale v Kladně žije. A je ruské národnosti. Začínal tím, že točil, jak hraje počítačové hry a komentuje to. Po dvou letech razantně změnil styl a navzdory teenagerovskému věku se začal vyjadřovat k různým tématům, odpovídal na otázky. Jůtubering se ovšem podepsal i na jeho školních výsledcích: třeťák si dal dvakrát.

↑ zpět na začátek článku ↑

JJ TOUR

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů