Kino Beseda ožívá!

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Vládní nařízení se postupně uvolňují, a tak opět můžeme přivítat diváky v našem kinosále. Otevření kin přišlo trochu narychlo, ale zamakali jsme a máme pro vás program na celý červen. Tak neseďte doma a vyrazte po půl roce do kina!


A začneme ve velkém stylu. Hned 2. června vás dostane dánský hit Chlast (2. a 9. 6.), který kromě Oscara pro nejlepší cizojazyčný snímek posbíral i 4 Evropské filmové ceny včetně té pro nejlepší film.

V ten samý den vás ještě pobaví černá komedie o pomstě a nevyzpytatelnosti vesmíru Rytíři spravedlnosti (2. a 7. 6.). Všichni o Cassandře tvrdili, že je Nadějná mladá žena (3. a 10. 6.), než se to zvrtlo. Teď veškerý svůj talent věnuje plánům na pomstu. Ta má být stejná jako Cassandra – krutá a rafinovaná. Talentovaná režisérka Emerald Fennell adaptovala vlastní scénář, který jí vynesl Oscara. Svým režijním debutem Ještě máme čas (3. a 13. 6.) se u nás blýskne Viggo Mortensen, ve kterém si střihnul i hlavní roli. Upřímné drama o odpuštění, zodpovědnosti a křehkosti rodinných vztahů, které zazářilo ve výběrech MFF Cannes, Toronta nebo Sundance nám připomene, že říct si to nejdůležitější je potřeba včas.

Rozhodně si nenechte ujít ani držitele cen BAFTA 2021 za nejlepší film, režii, herečku v hlavní roli a kameru Zemi nomádů (4. a 11. 6.) či vítězný snímek letošního Berlinale Smolný pich aneb Pitomý porno (4. a 7. 6.).
Program Kina Beseda myslí i na děti. O jejich zábavu a rozptýlení se postarají Trollové: Světové turné (6. 6.), Duše (6., 13. a 27. 6.), Tom a Jerry (13., 20. a 27. 6.) či třeba Princezna zakletá v čase (6. 6.).


Předprodej vstupenek v Měšťanské besedě zůstává zatím uzavřený, proto si prosím své vstupenky na projekce kupujte online na našem webu.

↑ zpět na začátek článku ↑

Kino Beseda ožívá!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů