Komedy fest 2018

Měšťanská beseda, Amfiteátr OC Plzeň Plaza Kopeckého sady 59/13, Plzen
e-mail: telefon:
web: vstupenky: Koupit vstupenku

Komedy fest veze do Plzně hvězdy humoru. Jde už o pátý ročník a organizátoři si opět připravili hodně nabitý program, který se odehraje na přelomu května a června. 

Milovníci tradičního i novodobého humoru se mohou těšit na takové hvězdy, jako je Bára Hrzánová, Radek Holub, Pavel Nový, Martin Dejdar nebo Josef Dvořák.

Festival divákům naservíruje špičková komediální představení, jako například premiérová Kočka v oregánu, one woman show Hvězda, Pánská šatna a chybět nebude ani speciál Lukáše Pavláska.

Festival vyvrcholí v sobotu 2. června v  amfiteátru za OC Plaza celodenním open air programem plným nejen humoru, ale i hudby, známých osobností a doprovodného programu. Areál se otevře veřejnosti již v 11:30 hod. O hodinu později pak program oficiálně zahájí Lukáš Pavlásek. V průběhu celého odpoledne se diváci mohou těšit na vystoupení Evy Holubové a Bohumila Klepla, Ondřeje Sokola, ostřílených komiků z Na stojáka Ivu Pazderkovou, Marka Daniela a Lukáše Pavláska, nebo na  nestárnoucí scénky Jiřího Lábuse a Oldřicha Kaisera. O hudební část programu se postará legendární YOYO BAND a Ivan Mládek – Banjo band. Během celého dne budou probíhat autogramiády a pro rodiny s dětmi bude připravená celá řada zábavy a stánků s občerstvením. Až do konce května mají zájemci možnost pořídit si vstupenku na open air za zvýhodněnou cenu 390 Kč.

Děti do 15 let mají vstup zcela zdarma. Kompletní program a předprodej vstupenek je k dispozici na www.komedyfest.cz.

Komedy fest 2018

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů