Komentované prohlídky katedrály a procházky městem

Plzeň - více míst Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Září je poslední měsíc, kdy ještě letos můžete využít komentovaných prohlídek města s průvodci, kteří vás zasvětí do tajů plzeňských turistických i méně známých cílů a zákoutí. K návštěvě a prohlídkám zve letos znovuotevřená Katedrála sv. Bartoloměje, prohlédnout si ji můžete ve dvou návštěvnických okruzích. Čekají na vás komentované prohlídky interiéru a komentovaná prohlídka podkroví a věže. Kromě toho zve Turistické informační centrum na tradiční trasu To nejlepší z Plzně, která je v nabídce až do 9. října, a na trasu Židovská Plzeň. Ta vede i do Staré synagogy a jednoho z Loosových interiérů a projít si ji můžete už jen dvakrát, a to 5. a 17. září. Zejména rodinám s dětmi je určena trasa vedoucí po stopách plzeňských bájí a pověstí. Ty zvou na poslední prohlídku zase v pátek 3. září.
Vstupenky je možno zakoupit online na Plzeňské vstupence nebo v infocentru vedle radnice.

 

do 30. 9.    Podkroví a věž katedrály sv. Bartoloměje – komentovaná prohlídka (vždy od 17:30 hod. v pondělí, úterý, středu, sobotu a neděli)
do 30. 9.    Prohlídka interiéru katedrály sv. Bartoloměje – komentovaná prohlídka (vždy od 16:00 hod. v úterý, čtvrtek, sobotu a neděli)

To nejlepší z Plzně
Seznámíte se s historií památek. Poznáte hlavní dominanty města a jejich zajímavé příběhy.
až do 9. 10. vždy v SOBOTU    15:00 hod.

BÁJE A POVĚSTI PLZEŇSKÉ
zaří       3. září

Židovská Plzeň
Zajímavé příběhy a bohatou historii plzeňské židovské komunity poznáte při prohlídce, jejíž součástí je i návštěva Staré synagogy a interiéru bytu rodiny doktora Vogla od architekta Adolfa Loose.
Září         5. 9., 17. 9.

↑ zpět na začátek článku ↑

Komentované prohlídky katedrály a procházky městem

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů