Krajský půlmaraton Plzeňského kraje 2017

Areál Škodaland V Lukách 34/2976, Plzeň
e-mail: telefon:
web: http://www.skodaland.eu/ vstupenky: Koupit vstupenku

V sobotu 22. dubna ožije areál Škodaland v Plzni už potřetí rodinným běžeckým závodem Krajský půlmaraton. Ten i letos nabídne tři různé trasy. Pro ty, které nejdelší trať půlmaratonu neláká, nabízí dvě tratě kratší, a to Krajskou pětku a Krajskou desítku. Na své si přijdou i nejmenší běžci, pro které jsou připraveny Dětské běhy. Těm, kdo nepoběží, čas zpříjemní doprovodný program přímo v areálu Škodaland.

Běžci půlmaratonu odstartují před Škodalandem a vyběhnou směrem na Litice, Šlovice a Dobřany, kde přes náměstí zamíří do Dobřánek. Odtud poběží do Lhoty, na okraj Valchy, chatovou oblastí přes ústí řeky Radbuzy do nádrže České údolí a dále k hlavní třídě Klatovská, kde odbočí doleva a doběhnou do cíle před areál Škodaland.

Běžce půlmaratonu povedou vodiči.
Na trati půlmaratonu nebudou chybět Plzeňští Tempo Makers v roli vodičů na časy 1:40 až 2:15. A právě ve spolupráci s vodiči jsou připraveny tři otevřené tréninky: 8., 13. a 18. dubna. Na trénink není nutná registrace a vstup je zdarma!

S půlmaratonem jsou spojena dopravní omezení.
V době konání Krajského půlmaratonu bude od 11:00 do 14:00 hodin omezen provoz obcemi Plzeň-Bory, Litice, Šlovice, Dobřany, Lhota a Valcha a budou též omezeny spoje MHD linky č. 21 a č. 26.

Pro aktuální dění sledujte http://pulmaraton.plzensky-kraj.cz nebo Facebook.

Krajský půlmaraton Plzeňského kraje 2017

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů