Krajský půlmaraton Plzeňského kraje: Registrace na půlmaraton

Škodaland V Lukách 34/2976, Plzeň 321 00
e-mail: telefon:
web: http://www.skodaland.eu/

Po dvouleté covidové přestávce začaly přípravy Krajského půlmaratonu Plzeňského kraje pro rok 2022. Tento oblíbený závod se uskuteční 23. dubna a zázemí bude mít tradičně v areálu Škodaland v Plzni. Registrovat se můžete od 1. prosince na webových stránkách půlmaratonu a k registraci si lze objednat také funkční triko – speciálně navržené pro 7. ročník závodu.

Půlmaratonci odstartují svých 21 km v 10 hodin od areálu Škodaland. Ti, které neláká výzva půlmaratonské trati, mohou běžet Krajskou desítku o délce 9,59 km nebo Krajskou pětku o délce 5,85 km. Běžci, kteří mají týmového ducha, mají možnost se zaregistrovat do týmových běhů. Děti zase mohou závodit přímo v areálu na kratších tratích rozdělených podle věku.

„Lámete si hlavu, co nadělit pod vánoční stromeček? DARUJTE STARTOVNÉ!“

Organizátoři závodu připravují také zajímavé ceny. Kromě ocenění vítězů jednotlivých kategorií proběhne Soutěž o nejlepšího běžce Plzeňského kraje. První tři nejrychlejší běžci mezi muži a ženami, kteří se prokážou trvalým pobytem v Plzeňském kraji, získají výhru ve výši deset, pět a tři tisíce korun. V závěru celého dne se uskuteční slosování startovních čísel o věcné ceny od partnerů. V cíli každý běžec obdrží unikátní pamětní medaili.

Na trati půlmaratonu nebudou chybět Plzeňští Tempo Makers v roli vodičů na časy 1:30 až 2:15. A právě ve spolupráci s vodiči budou i pro 7. ročník krajského půlmaratonu připraveny společné jarní tréninky. Na ty není nutná registrace a vstup je zdarma!

V  areálu Škodaland si návštěvníci budou moci po celý den užít i doprovodný zábavný program.
Pro aktuální dění sledujte webové stránky http://pulmaraton.plzensky-kraj.cz nebo Facebook Krajského půlmaratonu Plzeňského kraje.

↑ zpět na začátek článku ↑

Krajský půlmaraton Plzeňského kraje: Registrace na půlmaraton

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů