KUK festival pro nejmenší

DEPO2015 Presslova 14, Plzeň
e-mail: recepce@depo2015.cz telefon: +420 378 035 360
web: http://www.depo2015.cz

KUK je prvním českým multižánrovým projektem, který cílí především na návštěvníky ve věku od 10 měsíců do 3 let. KUK nabízí rodinám s malými dětmi smysluplný program s vysokou uměleckou úrovní, nekomerční alternativu kvalitní dětské zábavy, nabitý program od obří herny přes divadelní představení až po pohybové workshopy. Letos poprvé rozšíří programovou nabídku také semináře pro rodiče zaměřené na rozvoj dítěte. Kompletní program naleznete na www.depo2015.cz a také níže:

Program KUK

Obří herna pro nejmenší
7.–16. 3. denně
dopolední blok 10:00–13:30 hod.
odpolední blok 14:00–18:00 hod.
VSTUPENKY DO HERNY (10:00–13:30 / 14:00–18:00 hod.)  MŮŽETE KOUPIT UŽ NYNÍ NA PLZEŇSKÉ VSTUPENCE.
Každý návštěvník (dítě od 10 měsíců i dospělý) POTŘEBUJE SVOU VSTUPENKU, a to jak do herny, tak na doprovodný program.

7. 3. pondělí
11:00    Hudba batolatům / divadelní představení Damúza
15:00    Hudba batolatům / divadelní představení Damúza

8. 3. úterý
15:00    První pomoc nejen pro rodiče / workshop

9. 3. středa
15:00    Znakování pro batolata s písničkami / workshop
15:30    Znakování pro batolata s písničkami  / workshop
16:15    Ostrov objevů /workshop
16:45    Ostrov objevů /workshop

11. 3. pátek
10:00    Výtvarná dílna /workshop
12:00    Výtvarná dílna /workshop

12. 3. sobota
11:00    Ptáček a lev / divadelní představení Damúza
15:00    Ptáček a lev / divadelní představení Damúza

13. 3. neděle
10:30    Znakování pro batolata s písničkami  / workshop
11:00    Ostrov objevů / workshop
13:00    Mámou ve světě kluků / přednáška
15:30    Rodičovství s lehkostí - ochutnávka nástrojů Access Consciousness

14. 3. pondělí
15:00    Máme doma neposedné dítě / přednáška, beseda

16. 3. středa
11:00    Batosnění / divadelní představení Damúza
15:00    Batosnění / divadelní představení Damúza

A o čem to bude?

Hudba batolatům / HUDEBNÍ VYSTOUPENÍ, Damúza
Hudební interaktivní vystoupení „sNěžné tóny“ pro malé a velké.
Představení vás zahřeje hudbou, obejme vás svými hlasy v doprovodu jemných a zajímavých nástrojů. Každý návštěvník musí mít svou vlastní vstupenku. Kapacita: 30, cena: 100 Kč.

Batosnění / DIVADLO, Studio Damúza
Pohádková ukolébavka inspirovaná knihou Petry Kubáčkové O andělovi, noční můře, statečném medvídkovi, hodném slonovi, opici a divoké huse a nespícím Toníčkem.
a dobrou noc.
Představení nabízí dětem první kontakt s divadlem – je interaktivní, respektuje jejich potřeby a citlivě je uvádí do světa zvuků, hlasů, pohybů, dotyků, loutek. Už od 10 měsíců si totiž miminka začínají pamatovat věci kolem sebe a svět, který bezprostředně nevidí, pro ně už začíná existovat. Každý návštěvník musí mít svou vlastní vstupenku. Kapacita: 30, cena:100 Kč.

Ptáček a lev / DIVADLO, Studio Damúza
Jaro se probouzí a s ním i netradiční přátelství, které se prohlubuje a zraje stejně jako jablíčka, či švestky na podzim. Neroztaje ho dokonce ani ten nejsilnější mráz. Tak trochu poetická inscenace pro nejmenší, která je oslavou něžných okamžiků, vzájemné blízkosti dvou na první pohled odlišných bytostí – ptáčka a lva.
Každý návštěvník musí mít svou vlastní vstupenku. Kapacita: 50, cena:100 Kč.

Výtvarná dílna
Bude se malovat jogurtovými barvami, zapouštět barvy do látky anebo třeba sochařit z domácí modelíny. Takže umělci všech stylů, jste srdečně zváni! Jako radůstky pro potěchu budou na místě připravené DIY hry a hračky na rozvoj motoriky a koordinace. Jo, a vše je zdravotně nezávadné a pokud to bude nutné, tak i jedlé. Každý návštěvník musí mít svou vlastní vstupenku. Kapacita: 18, cena: 150 Kč dítě, 50 dospělí

Znakování pro batolata s písničkami
Nevíte, jak se domluvit s vaším děťátkem, když ještě nemluví? Přeci jednoduchými znaky! Přijďte si pár z nich vyzkoušet a zazpívat si písničky, které tyto znaky používají. Mnohem více se dozvíte na ukázkové hodině „Znakování pro batolata”. Každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku. Kapacita: 14, cena: 50 Kč.

Ostrov objevů
Vzdělávání dětí od 15 do 36 měsíců všemi smysly najednou – to splňuje tento úspěšný vzdělávací projekt, který je v Plzni velkým hitem. Každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku. Kapacita: 14, cena: 50 Kč.

První pomoc nejen pro rodiče
První pomoc by měla patřit mezi základní znalosti každého člověka. Víte například, co dělat, když se dítě začne dusit nebo ztratí vědomí?
Přijďte si užít hezké odpoledne a naučte se jak v případě potřeby beze strachu a stresu správně zareagovat a zachránit tak život. Workshop je určen pro dospělé návštěvníky. Kapacita: 20 lidí, cena: 700 Kč za osobu.

O lektorce:
Mgr. Ludmila Lešková
Skoro celý život pracovala jako zdravotní sestřička. Lektorování je pro ni příležitostí předat své mnohaleté zkušenosti nejen jako zdravotník, ale také jako starostlivý rodič, což nejvíce oceňují účastníci kurzu První pomoci (nejen) pro maminky.
Více informací na http://www.ludmilaleskova.cz/

Mámou ve světě kluků
Jste maminkou a máte syna?
Kluci vyrůstají převážně obklopení ženami a jejich představami, emocemi a přesvědčeními.
Co je ale podstata kluků? Jaká jsou jejich specifika a potřeby, aby vyrostli ve správné chlapy a muže?  Je pro vás těžké snášet klučičí energii?  Tápete někdy co vlastně kluci potřebují? Je pro vás kvůli tomu náročné ustát svoji ženskost?
Pojďte si popovídat o tom, jak klukům dopřát, co potřebují, mít s tím větší lehkost a ještě přitom zůstat ženou. Tatínkové, babičky a ostatní jsou také vítáni!
Lektorka Kateřina Venzarová je máma tří kluků, žena, trenérka i učitelka a  Facilitátorka nástrojů Access Consciousness, autorka knihy Mámou ve světě kluků,  Zápisníku pro mámu a syna a otázkových karet Máma a syn. Workshop je určen pro dospělé návštěvníky. Kapacita: 30 lidí, cena: 150 Kč.


Rodičovství s lehkostí – ochutnávka nástrojů Access Consciousness
Chcete zvládat intenzivní situace s dětmi s větším nadhledem? Jak se cítit více svobodně v rodičovství a mateřství? Zajímá vás osobní rozvoj a hledáte způsob, jak všechnu teorii aplikovat doma, třeba i s dětmi? Jste ti nejlepší rodiče pro své děti. Ukažte jim, jak se žije s radostí.
Témata: O čem je modalita Access Consciousness a technika Access Bars, dozvíte se více o nástroji, který vám ulehčí intenzivní situace (hádky, cizí návaly emocí na vás), prozkoumáte způsoby, jak si udržovat nadhled, ukotvit se v přítomnosti a otevírat se více možnostem v běžných každodenních situacích
Lektorka Kateřina Venzarová je máma tří kluků, žena, učitelka, překladatelka a facilitátorka nástrojů Access Consciousness CFMW. Už skoro 5 let používá nástroje AC v každodenním životě i se svými syny, je oficiální tlumočnicí nejpokročilejších kurzů Access Consciousness a facilituje kurzy Access Bars, workshopy a intra této modality na různá témata. Kapacita: 20, cena: 200 Kč za osobu.

Máme doma neposedné dítě
Informace o technikách a možnostech výchovy děti s ADHD, ADD.
Výchova zjednodušeně řečeno "neposedného dítěte" je mnohdy velmi náročná. Okolí rodin vnímá často tyto děti jako nevychované či neposlušné. Tak tomu obvykle ale není. Rodiny se snaží, aby jejich děti byly okolím akceptované i s jejich „zvláštnostmi“.
Popovídejte si o tomto fenoménu společně s PhDr. Dagmarou Nechutnou, beseda je určena pro dospělé návštěvníky. Kapacita: 30, cena: 50 Kč za osobu

 
 


↑ zpět na začátek článku ↑

KUK festival pro nejmenší

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů