Květen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Jiří Bartoška se v komedii Teorie tygra (9. 5.) vrací na plátna kin. Coby zestárlý veterinář se snaží vymanit z vlivu manželky a hodlá změnit svůj život. 11. května se díky filmu Humr dozvíte, že budoucnost nepřeje singlům. Na konci května si určitě nenechte ujít hit Už je tady zas. Co se stane, když po 70 letech obživne Adolf Hitler, zjistíte 25. května.
V polovině května se můžete nechat zmrazit dokumentem Nebe a led (18. 5.). Prožijte dobrodružné cesty, které vedly až k objevení globálního oteplování. Po projekci bude beseda s českým polárníkem Pavlem Kaplerem. Druhý dokument se podívá na zoubek Jeanu-Paulu Belmondovi. Ve snímku s jasným názvem Belmondo (30. 5.) legendární herec společně se svým synem Paulem navštívil místa, kde vznikly jeho nejznámější filmy.

„Květnový mix v Kině Beseda: Šílený Max, Belmondo i beseda s polárníkem.“

Kino Beseda vás v květnu zavede na spoustu zajímavých míst. 2. května nabízí procházku po Vatikánských muzeích, 16. května budete mít možnost prohlédnout si jeden z nejslavnějších operních domů světa La Scalu a 26. května můžete vyrazit do Londýna na Hamleta v podání Benedicta Cumberbatche.
Kino Beseda bude servírovat i tři hollywoodské trháky – Šílený Max: Zběsilá cesta (5. 5.), Deadpool (12. 5.) a Star Wars: Síla se probouzí (19. 5.). A na červen je pro všechny filmové fandy připravena naprostá pecka – v červnu bude Kino Beseda promítat pouze za 69 korun!

Květen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů