Květen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:
Jeden z nejdojemnějších i nejvtipnějších filmů roku s Viggem Mortensenem vyhrál tři Zlaté glóby a tři Oscary včetně toho za nejlepší snímek. Zelenou knihu můžete vidět 1. května. Další oscarový hit má Kino Beseda na programu hned druhý den. Hudební jízda Bohemian Rhapsody vás provede historií Queen až po památný koncert Live Aid v roce 1985. A do třetice – jednooscarový snímek Zrodila se hvězda (6. 5.) se může pochlubit nejen skvělým výkonem Lady Gaga, ale i nejlepší filmovou písní.
 
„Nadupaný květen: Oscarové opáčko, nový Clint Eastwood i Pedro Almodóvar.“
 
V premiéře v květnu uvidíte novinku Clinta Eastwooda, kde si opět střihnul hlavní roli. Pašerák (8. 5.) vás seznámí s 80letým Earlem Stonem, který je zlomený, opuštěný a navíc čelí propadnutí majetku své firmy. A tak jako brigádičku vezme práci řidiče. Pohoda. Jenže Earl neví, že se právě upsal jako kurýr drogovému mexickému kartelu. Druhou novinkou je Bolest a sláva (27. 5.). Salvator Mallo je slavný filmový režisér, který sice posbíral mnoho úspěchů, ale nyní se jeho svět hroutí. Salvator cítí jen prázdnotu a není schopen tvořit. Jestli chce dál žít, musí najít příčinu. Bolest a sláva je nejnovějším počinem z pera kultovního španělského režiséra a scenáristy Pedra Almodóvara.
Z českých filmů se můžete těšit na romantickou komedii Léto s gentlemanem (2. 5.), naprosto okouzlující Skleněný pokoj (9. 5.), Teroristku (15. a 29. 5.) s Ivou Janžurovou a Martinem Hofmannem, pobaví vás Ženy v běhu (16. 5.) či Alois Švehlík v posledním filmu Jiřího Mádla Na střeše (30. 5.).
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz
 

↑ zpět na začátek článku ↑

Květen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů