Květen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Květnový program v Kině Beseda odstartuje černá komedie Ztratili jsme Stalina (2. 5.), díky níž můžete sledovat, co vše se rozpoutalo po Stalinově smrti. Pokud jste nestihli zhlédnout Tři billboardy kousek za Ebbingem, 3. května budete mít jednu z posledních šancí. To samé platí i o originálním filmu S láskou Vincent (17. 5.). V polovině května máte možnost vidět skvělého Benedicta Cumberbatche v roli Hamleta (14. 5.).

Z českých novinek Kino Beseda promítne Hastrmana (4. a 24. 5.) s Karlem Dobrým v hlavní roli, a také svéráznou roadmovie Tlumočník (10. 5.), v níž Jiří Menzel bere na výlet syna esesáka, který nechal zastřelit jeho rodiče. Jistě pobaví i komedie Dvě nevěsty a jedna svatba (11. 5.).

„V květnu láká do Kina Beseda Hastrman, Tlumočník Menzel a Hamlet s Cumberbatchem.“

Ze zahraničních novinek můžete v květnu zhlédnout například love story Potvora (9. 5.), podobenství o hledání lepšího světa Měsíc Jupitera (10. 5.), příběh o silném poutu mezi matkou a synem podle autobiografie slavného spisovatele Romaina Garyho Příslib úsvitu (21. 5.) či třeba válečné drama Neznámý voják (23. 5.). A určitě si nenechte ujít nejočekávanější horor letošního roku Tiché místo (24. 5.). Milovníci baletu by si měli včas koupit vstupenky na romantický balet Giselle (13. 5.), v němž se jedné z hlavních rolí ujal Sergej Polunin. Skutečnou lahůdkou bude promítání americké klasiky Kočka na rozpálené plechové střeše (28. 5.) – ve vzrušujícím revivalu si zahrály filmové hvězdy Sienna Miller, Jack O’Connell a Colm Meany.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

↑ zpět na začátek článku ↑

Květen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů