Květen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Květnový program Kina Beseda odstartuje záznam parádního koncertu Depeche Mode z Berlína (4. 5.)! Ale i po zbytek května to bude v sále Kina Beseda pořádně dunět. Pro květnové večery si tu pro všechny fandy rockové muziky nachystali speciální páteční promítání. Těšit se můžete na Kissáky (5. 5.), Lemmyho či Ozzyho.
Hned čtyřikrát můžete v květnu vyrazit do Kina Beseda na novinku Jana Hřebejka a Petra Jarchovského. První díl trilogie Zahradnictví: Rodinný přítel se promítá 8., 17., 25. a 31. května a v hlavních rolích uvidíte Aňu Geislerovou, Kláru Melíškovou či Ondřeje Sokola.

„Kino Beseda láká na Hřebejkovo Zahradnictví, rockové pátky i nového Vetřelce."

Druhou lahůdku si Kino Beseda nachystalo na druhou polovinu května. 19. a 22. května si na své přijdou hlavně všichni fanoušci ságy o vetřelcích. Ridley Scott se vrací do vesmíru, který stvořil ve svém kultovní sérii Vetřelec. Novinka Vetřelec: Covenant je novou kapitolou, ve které posádka vesmírné lodi Covenant směřuje na vzdálenou planetu na druhé straně galaxie, která se zdá být neobjeveným rájem
A aby toho nebylo málo, má Kino Beseda na programu ještě dvě premiéry – snímek Emira Kusturici Na mléčné dráze (24. 5.), který byl oceněný na MFF v Benátkách, a Úkryt v ZOO (29. 5.) popisující skutečný příběh ředitele varšavské ZOO a jeho statečné manželky.

Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Květen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů