Květen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Kultovní lék na špatnou náladu – Amélie z Montmartru (2. 5.) – je po 20 letech opět v kinech. Romantická komedie o nesmělé Pařížance s laskavým srdcem získala řadu prestižních filmových ocenění a ani po 20 letech od premiéry neztratila nic ze svého šarmu.

V květnu si můžete do Kina Beseda zajít hned na několik novinek. První na programu je komedie Po čem muži touží 2 (4. a 18. 5.) s Jiřím Langmajerem v hlavní roli. I pokračování je humorným pohledem na střet mužského a ženského světa a hledání jejich vzájemného porozumění. Druhou novinkou je originální středověká road movie Až zařve lev (5. 5.), kterou do Plzně přijede představit sám režisér Jan E. Svatoš. Třetí českou novinkou je thriller Promlčeno (19. 5.), ve kterém Karel Roden odkrývá dávný a téměř zapomenutý zločin. Zběsilá akční komedie Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (26. 5.) nabídne road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén.

„Květen plný novinek: Návrat Amélie z Montmartru, pátrající Roden i Langmajer v dámském!“

Ze zahraničních novinek si nenechte ujít akční drama Seveřan (25. 5.), v němž se válečník Amleth bude mstít těm, kteří ho připravili o rodinu a šťastnou budoucnost. Předposlední květnový den nabídne komedii Film roku (30. 5.) a taky Penélope Cruz coby excentrickou režisérku, která dostala za úkol natočit ten zaručeně nejlepší film všech dob. V polovině května můžete zhlédnout Notre-Dame v plamenech (16. 5.) – hrdinský příběh těch, kteří riskovali své životy při nebezpečné záchraně symbolu Paříže.

V květnu budou na programu i dvě speciální projekce – 9. května Kino Beseda promítne zajímavý snímek Napoleon – ve jménu umění, který zkoumá komplexní vztah mezi Napoleonem, kulturou a uměním, a o tři dny později si můžete v sále Kina Beseda užít dokument Nick Cave: This Much I Know To Be True, který mapuje kreativní vztah Nicka Cavea a Warrena Ellise při tvorbě na posledních dvou studiových albech Ghosteen a Carnage.

↑ zpět na začátek článku ↑

Květen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů