Leden v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

V lednu v Kině Beseda odstartuje zbrusu nový cyklus Italské umění na plátně, který vás provede po památkách Florencie, jedním z nejslavnějších operních domů La Scalou, papežskými bazilikami i výstavou věnovanou Leonardovi da Vinci.

„Leden ve znamení novinek: Nový Tarantino, Iñárritu i Lída Baarová!“

Těšit se ale můžete i na světové novinky. Nejnovější film Quentina Tarantina – western Osm hrozných – promítáme hned dvakrát, a to 14. a 22. ledna. Na novinku Revenant Zmrtvýchvstání od Alejandra Gonzáleze Iñárrita s Leonardem DiCapriem v hlavní roli si do Kina Beseda můžete zajít 20. a 29. ledna. Hitem ledna bezesporu bude i dlouho očekávaný snímek Filipa Renče o osudech Lídy Baarové. Stejnojmenný film promítáme 21. a 27. ledna. Další českou novinkou je režisérská prvotina Vojty Kotka Padesátka. Horská komedie vás v Kině Beseda pobaví 4. a 8. ledna. A do třetice česká novinka – závěrečnou část Gangster Ka: Afričan promítáme 14. ledna.
Skutečnou lahůdku jsme si pro všechny filmové i hudební fanoušky připravili na 25. ledna – od 18:30 si v sále Kina Beseda můžete vychutnat 90minutový „dokument z koncertu“ John Williams – Filmová hudba. Ale zajít si do kina můžete třeba i na Steva Jobse (6. 1.), adrenalinový Everest (13. 1.), islandskou černou komedii Berani (7. 1.) či nejlepší evropský film roku 2015 Mládí (15. 1.) od oscarového režiséra Paola Sorrentina.

Leden v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů