Leden v Kině Beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Filmový program v novém roce odstartuje 6. ledna nová komedie Vlastníci. V podstatě „záznam“ jedné schůze majitelů bytů v postarším činžovním domě má našlápnuto stát se jednou z nejoblíbenějších komedií. O dva dny později vám bránici polechtá černá korejská komedie Parazit (8. 1.), která byla oceněna Zlatou palmou a podle mnohých ohlasů se tak stala nejzábavnějším vítězem festivalu v Cannes od dob Pulp Fiction!

„Leden v Kině Beseda: Dokonalá Helen Mirren, novinka Clinta Eastwooda a smrt autora detektivek.“

Lednový program nabízí i několik novinek. Dokonalá lež (13. 1.) přivádí na plátna herecké legendy Helen Mirren a Iana McKellena. Další legenda Clint Eastwood obohatil svou režijní filmografii o další film podle skutečné události a jeho Richarda Jewella uvidíte v Kině Beseda 16. ledna. Poslední lednová novinka Na nože (20. 1.) hodně zábavným způsobem ukazuje, jak může dopadnout vyšetřování záhadného úmrtí autora tajemných detektivních příběhů. Z českých filmů v lednu dorazí do kin pokračování Špindl 2 (15. 1.).
Jinak leden bude měsícem filmových ohlédnutí. Těšit se můžete na komedie Ženská na vrcholu (10. 1.), Ženy v běhu (23. 1.), Poslední aristokratka (18. 1.) či třeba famózní Favoritka (29. 1.). Kino Beseda znovu promítne i trháky Bohemian Rhapsody (9. 1.), Le Mans ’66 (25. 1.) a S láskou Vincent (22. 1.). Pro děti je v plánu dvojitá porce pohádky Zdeňka Trošky Zakleté pírko (11. a 18. 1.).
Až do 26. ledna si můžete pořídit výhodné abonmá na záznamy 5 baletních představení z nové sezóny Bolšoj baletu. První balet vás čeká právě 26. ledna, a to pohádkový Louskáček s hudbou Petra Iljiče Čajkovského.

↑ zpět na začátek článku ↑

Leden v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů