Legendární Hospoda Na Spilce je znovu v provozu

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/

Jedna z největších hospod v České republice – Hospoda Na Spilce – je po více než dvou letech opět otevřená a zároveň letos oslaví 30 let své existence. Do nové éry podnik vstupuje s výraznou obměnou, a to jak z hlediska interiéru, technologií, tak i personálu a menu.
„Staronovým“ provozovatelem Hospody Na Spilce je po 17 letech znovu Plzeňský Prazdroj. Propojení s návštěvou některé z prohlídkových tras nebo s akcemi, které se v pivovaru konají, je tak nyní ještě intenzivnější. Společně s prohlídkou pivovaru si můžete rovnou zarezervovat i stůl v hospodě a zážitek z prohlídky umocnit některou ze specialit moderní české kuchyně spolu se správně ošetřeným a načepovaným pivem. Základem je samozřejmě pivo Pilsner Urquell, na výběr jsou i další piva včetně speciálů z programu Volba sládků nebo z plzeňského experimentálního pivovaru Proud.
Novým šéfkuchařem Spilky je Lukáš Holý, který se už několik let věnuje vaření spojeným s pivem. Profesní zkušenosti sbíral v kuchyních zahraničních hotelů a restaurací, včetně těch oceněných michelinskými hvězdami. „K našim specialitám patří třeba pivní guláš z vepřových líček, kam přidáváme černé pivo z pivovaru Proud, nebo pivní chleba, který jsme tři měsíce ladili, než jsme došli k finální podobě, konzistenci a delikátní chuti.“ říká Lukáš Holý.
Hospoda Na Spilce má otevřeno každý den od 11 do 22 hodin.
Více informací na www.naspilce.cz.

Legendární Hospoda Na Spilce je znovu v provozu

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů