Letní koncerty – Kralovicko 2020

Plzeňský kraj – více míst Plzeňský kraj
e-mail: telefon:
web:

V rámci projektů Radost v baroku a S hudbou za památkami Plzeňského kraje můžete během léta navštívit koncert, který se uskuteční 8. srpna ve Strážišti v kostele sv. Martina. Vystoupí zde soubor Musica Panica a na programu s názvem Noci milá, pročs tak dlúha jsou české písně ze sborníku Oldřicha Kříže z Telče. Na druhém srpnovém koncertě se 22. srpna v Mariánské Týnici představí vokální soubor Societas Incognitorum. Program představí barokní skvosty moravských archivů. Celou sérii koncertů uzavře 14. září v Kralovicích vystoupení houslového virtuosa Ivana Ženatého s komorním orchestrem Emsemble 18+. Kompletní program naleznete v programové části Žurnálu, více informací na www.koncerty-plzensko.cz.


PROGRAM:
8. 8.    18:00    S hudbou za památkami: Musica Panica – Veronika Vítová (zpěv), Eliška Baťová (flétny), Kristýna Kosíková (clavisimbalum). Program: Noci milá, pročs tak dlúha: České písně ze sborníku Oldřicha Kříže z Telče (Strážiště, kostel sv. Martina)
22. 8.    18:00    Radost v baroku: Societas Incognitorum – vokální soubor, řídí Eduard Tomaštík. Program: Barokní skvosty moravských archivů – Jaccobus Handl Gallus, Giovanni Alovisi a další (Mariánská Týnice, kostel Zvěstování Panny Marie)
14. 9.    19:00    Ivan Ženatý a Emsemble 18+ (Kralovice, kostel sv. Petra a Pavla)

Letní koncerty – Kralovicko 2020

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů