Letní osvěžení? Fruitisimo!

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Potřebujete se v letních dnech ochladit a osvěžit? Nebo se zrovna počasí nevyvedlo a vy si nutně potřebujete letní náladu nějak navodit? V obou případech je tu Fruitisimo v Obchodním centru Olympia Plzeň, kde si můžete dát skvělé ovocné drinky.
Ochutnejte třeba Hype Energy, v němž se snoubí maliny, mango, pomeranč a jablko. Nebo Spring Mood zářící jako letní slunce. Jeho báječnou chuť společně tvoří ananas, mango, citron, pomeranč a jablko. Anebo se nechte uhranout temně vínovou barvou Berry Shake, v němž se potkávají borůvky, banán, kokosové mléko a jablko.
A co by to bylo za léto bez zmrzliny! Ve Fruitisimu sáhli po nádherně červených plodech a přidali k nim jemnou bílou chuť. Vznikla tak zmrzlina maliny se smetanou nebo jogurt s lesními jahodami. Kterou ochutnáte jako první?
Fruitisimo je prostě rájem pro všechny, kdo chtějí mlsat, a přitom i žít zdravě. Jeho nabídka je mnohem bohatší. Kromě sezónních drinků si tu můžete dát například Maracujádu, což je sladkokyselá kombinace maracuji a manga podtržená pomerančem a jablkem. Nebo Stress Killer – koktejl, v němž váš mozek před oxidačním stresem ochraňují borůvky. Ty zároveň podporují učení, a tak jste-li zrovna teď ve stresu z konce školního roku či zkouškového období, není lepší volby!
Stačí tedy zajít do Olympie Plzeň a zastavit se ve Fruitisimu. Letní uvolnění a pohoda se už dostaví samy.

Letní osvěžení? Fruitisimo!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů