LÉTO V PLNÉM PROUDU

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/


LÉTO V PLNÉM PROUDU
Léto, slunce, hudba, pivo… to je Léto v Prazdroji! Čtvrteční koncerty na nádvoří pivovaru jsou v plném proudu. V srpnu se můžete těšit na další rockové kapely, které rozezní nádvoří pivovaru, filmové večery u Formanky a mnoho dalšího.

FESTIVAL LÉTO V PRAZDROJI
Čtvrteční program startuje vždy v 19 hodin a vstupné činí 50 Kč. Dle současného nařízení Ministerstva zdravotnictví je povolena účast maximálně pro 500 návštěvníků. Sledujte prosím aktuální změny.
6. 8.    Kečup
13. 8.    Zvlášňý škola
20. 8.    Extra Band revival
27. 8.    Odyssea

Srpnové pátky budou patřit filmům pod hvězdnou oblohou. Přímo na Formance se bude promítat od 21:30 hodin, na pivo ale můžete samozřejmě dorazit už dříve! Pod širým nebem si můžete vychutnat třeba českou komedii Vlastníci nebo oscarový film Tenkrát v Hollywoodu od kultovního režiséra Quentina Tarantina. Na programu je ještě komedie Přes prsty, která se odehrává v prostředí beach volejbalových hřišť, a filmové večery uzavře hudební film Zrodila se hvězda. Oba zahraniční filmy se budou promítat v originálním znění s českými titulky.

7. 8.    Vlastníci
14. 8.    Tenkrát v Hollywoodu
21. 8.    Přes prsty
28. 8.    Zrodila se hvězda

FORMANKA JE ZNOVU OTEVŘENA
Formanka bývala kdysi zaměstnaneckým PUBem, který je dnes otevřený všem Plzeňákům. Nově dostala moderní výčep a nový kabát v podobě opravy vnější fasády, včetně typického hrázděného zdiva. Přijďte na pivo přímo ke zdroji nad nádvoří pivovaru! Celé léto se na Formance navíc konají různé akce, jako například grilování, PUB kvízy, tančírny a další.

21–23/08
BURGER STREET FESTIVAL
Milujete burgery? Tak to je pro vás Burger Street Festival, který se koná opět na nádvoří plzeňského pivovaru, to pravé!  Ochutnejte nejen klasické hovězí burgery, ale i vegetariánské či veganské. Těšit se můžete i na zmrzlinu, skvělé drinky a mnoho dalšího.

AKCE V PIVOVARSKÉM MUZEU
V Pivovarském muzeu je připravena řada akcí pro vás i vaše děti. Do konce srpna je zde k vidění multižánrová výstava Jsme Stromy, kreativní dílničky jsou na programu 5. září a 19. září se muzeum stane součástí akce Plzeňské dvorky. Velkolepá Muzejní noc je naplánovaná na 16. října. Více informací naleznete na www.prazdrojvisit.cz.

19/08
PODZEMÍ ZA SVITU BATEREK
Nenechte si ujít prohlídku podzemí pouze za svitu baterek! Poodhalíte tajemství labyrintu chodeb, sklepů a studní, který byl pod městem Plzní budován od 14. století. Poznáte život pod městem a díky exponátům či vystaveným nálezům proniknete cestu nejen do historie města, ale i do každodenního života středověkých obyvatel města Plzně. Navíc objevíte další autentičtější část celé podzemní chodby, která byla zpřístupněná v loňském roce. Vstupenky na prohlídku doporučujeme zakoupit předem online na webu, kde najdete i další chystané termíny.

↑ zpět na začátek článku ↑

LÉTO V PLNÉM PROUDU

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů