Léto v Prazdroji 2017

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/

Září a nový školní rok je tu. Léto v Prazdroji ale ještě nekončí – v září vyrazte na letní kina a čerstvý Pilsner Urquell k zaměstnanecké hospodě Formanka v areálu pivovaru. Čeká nás také tradiční Prazdroj Cup, Festival polévky nebo Farmářské trhy na malebném pivovarském nádvoří. 4. říjen pak bude patřit slavnostnímu koncertu k výročí uvaření první várky piva Pilsner Urquell a 7. říjen oslavy završí tradiční Pilsner Fest.

LETNÍ KINA V ZÁŘÍ U FORMANKY

Každý čtvrtek v  osm hodin večer začíná promítání filmů na  nádvoří u Formanky. Vstupné činí 100 Kč a zahrnuje i uvítací pivo Pilsner Urquell. Více informací na www.prazdrojvisit.cz.

07/09
Focus
Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky. Jenže když se příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu…

14/09
Whiplash
Andrew Neiman je devatenáctiletý jazzový bubeník, který sní o slávě. Pronásledovaný neúspěšnou spisovatelskou kariérou svého otce je rozhodnut vystoupat až na  samotný vrchol nejprestižnější hudební konzervatoře. Jednoho večera na Andrewa narazí dirigent proslavený svým učitelským talentem a nemilosrdnými praktikami. Andrewova touha dosáhnout cíle ještě víc vzroste. Druhý den se stává součástí dirigentova orchestru. Ovšem jen proto, aby zaskočil jako obraceč partitury hlavního bubeníka.

21/09
Nikdy není pozdě
Snímek nadchne fanoušky Maryl Streep a příznivce hudebních filmů. Maryl Streep hraje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se.

28/09
Miluj souseda svého
Vincent je stárnoucí válečný veterán, jak se patří – mrzutý a nepříjemný na všechny lidi. Když se do vedlejšího domu nastěhují noví sousedé, jeho poklidný život se obrátí vzhůru nohama a on má najednou každý den na krku dvanáctiletého kluka. Ačkoliv je Vincent cynik, který sází, miluje whisky a dost často navštěvuje striptýzové kluby, nakonec se z něj stane ten nejlepší přítel pro chlapce, který se právě vyrovnává s rozvodem svých rodičů, novou školou a novým životem.

DOPROVODNÉ AKCE

02/09
Prazdroj Cup 2017
Hned 2. září nás čeká Prazdroj Cup, tedy soutěž v požárním sportu na nádvoří pivovaru. Kromě soutěžního klání tu budou připraveny ukázky hasičské techniky, a to jak té nejmodernější, tak té historické. Vše samozřejmě s občerstvením a pivem.

03/09
Festival polévky
O den později se pivovarským nádvořím rozvoní polévky. Proběhne tu další Festival polévky, a to od  dvanácti do osmnácti hodin, takže ho můžete využít jako oběd plynule přecházející ve večeři. Nenechte si ujít příležitost ochutnat polévky vařené na dřevě ve čtyřicetilitrových kotlích přímo před vašimi zraky.

15/09
Festival regionálních potravin
Patnáctého září se tu uskuteční další akce pro milovníky dobrého a kvalitního jídla: Festival regionálních potravin. Ten jako vždy přinese to nejlepší, co se na stráních, polích, lukách, v lesích, sadech a zahradách našeho kraje rodí a je zpracováváno.

28/09
Svatováclavská vyjížďka motorek
Na svatéh Václava zaburácejí nádvořím pivovaru motory motocyklů, aby Svatováclavskou vyjížďkou symbolicky uzavřely letošní motorkářskou sezónu. Motorky se začnou sjíždět kolem deváté hodiny a přibližně mezi jedenáctou až jednou hodinou odpoledne společně vyrazí hlavní branou pivovaru na projížďku. Na tuto akci se každoročně sjíždí kolem tisícovky motocyklů.

30/09 a 14/10
Farmářské trhy v Prazdroji
Zářijovou pivovarskou nabídku pak uzavřou Farmářské trhy. Konat se budou od osmi hodin ráno do poledne.

04/10
Slavnostní koncert ke 175. výročí uvaření první várky piva Pilsner Urquell
Plzeňské pivo letos slaví 175. narozeniny, tradiční slavnostní koncert letos přinese skladby F. X. Rinchtera, A. Dvořáka, ale i něco ze swingu. Jako každým rokem připomene uvaření první várky piva v Měšťanském pivovaru a bude jakousi modlitbou za to, aby plzeňská pivovarská tradice úspěšně pokračovala i nadále.

07/10
Pilsner Fest
Oslavy pivovarských narozenin pak vyvrcholí tradičním Pilsner Festem, jemuž je letos vyhrazena sobota 7. října.

PROGRAM:

Léto v Plzeňském Prazdroji
Nádvoří Plzeňského Prazdroje, Plzeň, www.prazdrojvisit.cz
2. 9.      09:00 Prazdroj Cup – soutěž v požárním sportu
3. 9.      12:00 Festival polévky
7. 9.      20:00 Focus – film
14. 9.    20:00 Whiplash – film
15. 9.    11:00 Festival Regionálních potravin Plzeňského kraje
21. 9.    20:00 Nikdy není pozdě – film
28. 9.    09:00 Svatováclavská vyjížďka motorek
              20:00 Miluj souseda svého – film
30. 9.    08:00 Farmářské trhy v Prazdroji
4. 10.    19:00 Slavnostní koncert u příležitosti 175. výročí uvaření první várky piva Pilsner Urquell
7. 10.    10:00 Pilsner Fest
14. 10.  08:00 Farmářské trhy v Prazdroji

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Léto v Prazdroji 2017

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů