Léto v Prazdroji 2018 – prázdniny plné filmových a hudebních zážitků!

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/
Letošní pivovarské léto potrvá od 5. července až do konce srpna a nabídne všechno, co patří ke správné prázdninové idyle: projekce filmů pod hvězdnou oblohou, živou muziku napříč žánrovým spektrem a k tomu orosené pivo, chladivé nealko a další vydatné občerstvení.
 
KONCERTY NA NÁDVOŘÍ PIVOVARU
Každý čtvrtek večer to na nádvoří pivovaru rozbalí vždy hned dvě hudební uskupení – od 19 hodin to bude předkapela a v půl deváté nastoupí hlavní host. Program letních koncertů odstartují Manu Destra s nestárnoucím Yo Yo Bandem, následují The Wild Roots a Ota Balage, po nich Liwid a O5 a Radeček a červenec završí Tajfun a zpěvák, baskytarista a bavič Vilém Čok & Bypass. O první srpnový koncert se postarají autorská skupina Čardáš Klaunů a úvalská parta Medvěd 009, o týden později bude pódium patřit mladé, energické pop-rockové kapele z Vysočiny Like-it a poté frontmanovi Honzovi Křížkovi s kapelou. Mimořádně ve středu 15. srpna zahrají X-Cover a rocková kapela Extra Band, další čtvrtek The Complication a Minus 123 minut. Symbolickou tečku za hudebním pivovarským létem učiní John Wolfhooker a legenda české crossoverové scény The Switch.
 
05/07  / 19:00
Manu Destra
Yo Yo Band
Mladá parta Manu Destra se dala dohromady za účelem zčeření vod české hudební scény. Stalo se tak na podzimu roku 2017. Výsledkem se stala zajímavá směs popu, electra, jazzu a swingu. Naproti tomu Yo Yo Band píše svoji historii už od podzimu roku 1975. Repertoár tvoří převážně vlastní autorské písničky.
 
12/07  / 19:00
The Wild Roots
Ota Balage
Energická tříčlenná kapela The Wild Roots (foto) propojuje prvky rock’n’rollu, hardrocku a blues. Na svých koncertech dává najevo svůj vztah k různým hudebním stylům a nedrží se tak žádného konkrétního žánru. Seskupení Balage Band vzniklo okolo hudebníka Oty Balage, ale hlavní inspirací k jeho vzniku byla mladá talentovaná zpěvačka Tereza. Repertoár Balage Bandu je složen z nových písní napsaných právě pro ni.

19/07  / 19:00
Liwid
O5 a Radeček
Originální český pop rock – tak se charakterizuje na pódiích energická kapela Liwid z Karlových Varů, která vznikla na jaře roku 2009 a hned další rok se stala více než regionální kapelou. Kapela O5 a Radeček (foto) pochází z Jeseníků a je synonymem vkusného českého popu. Hraje již dvacet let ve stejné sestavě a každý rok odehraje ke stovce koncertů.
 
26/07  / 19:00
Tajfun
Vilém Čok & Bypass
Tajfun je rocková kapela založená v roce 2007, která hraje v sestavě kytara, zpěv, basa a bicí. Má na kontě tři CD a aktuálně dokončuje nové EP. Vilém Čok je součástí kapely Bypass, jejíž zvuk je výhradně kytarový, rockový či hardrockový, s přesahy do punku a metalu. Každé její album je trochu jiné a každé album je vždy nějakým posunem.
 
02/08  / 19:00
Čardáš Klaunů
Medvěd 009
Čardáš Klaunů je hudební skupina, jejíž tvorba vychází z rocku s příměsí dalších žánrů. Charakterizují ji silné zpěvné melodie, původní české texty a vícehlasé sbory, na nichž se podílejí všichni členové kapely. Kapela Medvěd 009 (foto) je úvalská parta, která působí na hudební scéně více než 20 let. Její první koncert proběhl v květnu 1995 v úvalském kulturním domě na soukromých oslavách květnového vítězství.
 
09/08  / 19:00
Like-it
Honza Křížek & kapela
Like-it (foto) je mladá, energická pop-rocková kapela z Vysočiny. Jejich živé hraní a charismatický projev frontmana je pro mnohé pozitivním překvapením a nejen tím se rychle vrývají do pamětí. Zpěvák, skladatel a především nenapodobitelný frontman druhé formace Honza Křížek začínal svou kariéru v kultovních Walk Choc Ice. Posledních 12 let zpíval a hrál po boku Radima Hladíka a Blue Effect.
 
15/08  / 19:00
X-Cover
Extra Band
Kapela X-Cover hraje repertoár orientovaný především na rockové hity kapel Pink Floyd, Van Halen, R.E.M., Kiss či Erica Claptona. Ale X-Cover není revival, je to osobitá interpretace známých skladeb, které nenechají nikoho v klidu. Extra Band patří k legendám západočeského bigbítu: před publikum předstupuje už od roku 1983.
 
23/08  / 19:00
The Complication
Minus 123 minut
Čtveřice mladých muzikantů z různých koutů východních Čech vám dokáže, že rock'n'rollu ještě zdaleka neodzvonilo. Muzika The Complication (foto) je založená na hlasité kytaře, hutné base a dynamických bicích. Síla kapely Minus 123 minut spočívá především v živých energických koncertech, které jsou z velké části tvořeny improvizací. Propojují žánry jako soul, groove, jazz, blues, funky či world music.
 
30/08  / 16:30
Létofest Region Talent
John Wolfhooker
The Switch
Než na scénu nastoupí legenda české crossoverové scény The Switch, rozbalí to na scéně čtyřčlenná československá partička John Wolfhooker, která je známá překračováním hranic hudebních žánrů, technickými instrumentálními pasážemi, chytlavými refrény a energickými vystoupeními. Tomu všemu ovšem bude předcházet ještě vystoupení čtyř nejlepších mladých kapel v rámci soutěže Létofest Region Talent.
 
LETNÍ KINA U FORMANKY
Každý prázdninový pátek se u Zahradního pavilonu Formanka, nad nádvořím pivovaru, otevře letní kino s projekcemi pod širým nebem. Promítání bude začínat vždy ve 21:30 hodin a v rámci vstupného 100 Kč/osoba dostanete welcome drink z portfolia produktů Plzeňského Prazdroje. Na dece nebo na místech u stolečků si můžete vychutnat domácí i světovou filmovou klasiku na velkém plátně: Pulp Fiction (6. 7.), Okresní přebor (13. 7.), Postradatelní (20. 7.), Vratné lahve (27. 7.), Nespoutaný Django (3. 8.), Pelíšky (10. 8.), Hříšný tanec (17. 8.), Prezident Blaník (24. 8.) a Velký Gatsby (31. 8.). Více informací na www.prazdrojvisit.cz.
 
Nová letní kolekce
Slunečné měsíce jsou tady a s nimi i nová letní kolekce značek Plzeňského Prazdroje. Kromě klasických dámských i pánských triček značek Pilsner Urquell, Radegast a Kozel jsme na prázdniny připravili i sluneční brýle, rychleschnoucí ručník, kšiltovku a další zboží. Dámy jistě ocení černobílé šaty vhodné pro každou příležitost. Skvělé kousky z kolekce najdete v Dárkových prodejnách i na internetovém obchodě www.eshop.prazdroj.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Léto v Prazdroji 2018 – prázdniny plné filmových a hudebních zážitků!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů