Léto v Prazdroji 2022

Nádvoří Plzeňského Prazdroje U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: info@prazdroj.cz telefon: +420 222 710 159
web: http://www.prazdrojvisit.cz/kalendar-akci/

Čtvrteční večery na nádvoří Plzeňského Prazdroje patří o letních prázdninách již tradičně sérii koncertů pod názvem Léto v Prazdroji. První polovina z celkových osmi koncertů je úspěšně za námi a také zbývající čtyři srpnové koncerty stojí za vaši pozornost. První srpnový čtvrtek 4. 8. to bude vystoupení legendární západočeské rockové party Extra Band revival v čele s Jaroslavem Soukupem a zde navíc i s hostujícím Radkem Zíkou! Hned týden na to se 11. 8. můžete těšit na skupinu Keks, která loni oslavila již 40 let nepřetržitého působení a patří mezi největší stálice na tuzemské rockové scéně. 18. srpna by si měli poznačit do kalendáře fanoušci folk-popového písničkáře Voxela, který dorazí do Plzně se svojí kapelou Voxel & Spol. A kdo jiný, než zběsilá parta Děda Mládek Illegal Band se svou energickou a vtipnou show, by se měl postarat o konec letošního Léta v Prazdroji, který proběhne 25. srpna. Vstup do areálu je již od 18:00 hod., vstupenky za symbolickou cenu 50 Kč zakoupíte na www.prazdrojvisit.cz


04/08  /  18:00–22:00
Extra Band revival
Druhou půlku prázdnin načne 4. srpna Extra Band revival, který založili v roce 1999 bývalí členové po hromadném odchodu z původní sestavy Extrabandu a slovíčko „revival“ si do názvu dali tak trochu z recese, protože na originální název nevlastní práva. V současné době působí v sestavě kapely čtyři hudebníci z původního Extra Bandu, a v repertoáru kapely také nechybí zásadní hity z dřívější éry, jako „Poslední zvonění“, „Případ“, „Rockovej bál“ či „Měj se fajn“.

11, 18 a 25/08
Keks | Voxel & Spol. | Děda Mládek Illegal Band
Také následující čtvrtek (11. 8.) bude patřit kapele, kterou bezpochyby můžeme označit za legendu české rockové scény – skupině Keks, v čele se Štěpánem Kojanem a Petrem Dudíkem, kteří stáli začátkem osmdesátých let u jejího zrodu. 18. srpna se můžete těšit na kapelu Voxel & Spol., s kterou tento folk-popový písničkář vystupuje od roku 2019. O závěrečnou party ve velkém stylu se pak 25. srpna postará se svou energickou show oblíbená parta Děda Mládek Illegal Band.

↑ zpět na začátek článku ↑

Léto v Prazdroji 2022

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů