Léto v Prazdroji 2023

Nádvoří Plzeňského Prazdroje U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: info@prazdroj.cz telefon: +420 222 710 159
web: http://www.prazdrojvisit.cz/kalendar-akci/

Čtvrteční letní večery na nádvoří Plzeňského pivovaru s živou muzikou, bohatým občerstvením a pivem přímo od zdroje jsou v západočeské metropoli již naprostou klasikou a ani letošní prázdniny nebudou v tomto směru výjimkou. Festival letos slaví kulaté narozeniny a během devíti večerů jubilejního dvacátého ročníku vašeho oblíbeného festivalu se můžete opět těšit na tradiční a zavedené interprety. Vstupenky můžete zakoupit na www.prazdrojvisit.cz za lidových 100 Kč a pořadatelé upozorňují, že letos se na festivalu bude platit pouze bezhotovostně.

 

27/07  /  20:00
Michal Šindelář
Červencovou část letošního Léta v Prazdroji uzavře 27. července syn slavných rodičů, baskytaristy legendární skupiny Katapult Jiřího „Dědka“ Šindeláře a Lenky Šindelářové, známé z pořadů Ivana Mládka jako Kalamity Jane, Michal Šindelář se svojí kapelou.

03/08  /  20:00
Hibaj
V srpnu se můžete těšit dokonce na pět večerů a tím prvním bude plzeňská stálice Hibaj, která to pod širým nebem v Prazdroji rozbalí 3. srpna

10/08  /  20:00
Kečup
Druhý týden v srpnu rozezní nádvoří plzeňského pivovaru hity skupiny Kečup, která se koncem minulého tisíciletí dostala do povědomí fanoušků v celé zemi díky úspěšnému singlu „Slepá“ a albu „Tisíc a jedno slovo“. Po tomto úspěchu následovalo mimo jiné účinkování kapely v muzikálovém hitu „Starci na chmelu“!

17/08  /  20:00
Extra Band revival
Třetí srpnový čtvrtek nepochybně zaplní nádvoří fanoušci legendárního Extra Bandu revival, který se dlouhodobě řadí mezi nejoblíbenějších rockové kapely na západě Čech! V rámci vystoupení v Prazdroji se kapela představí v „plné palbě“, s občasně hostujícím druhým zpěvákem Radkem Zíkou po boku frontmana Jaroslava Soukupa.

24/08  /  20:00
Turbo
Také ve čtvrtek 24. srpna se na venkovním podiu v Plzeňském Prazdroji představí kapela, kterou netřeba dlouze představovat. Stačí připomenout nesmrtelné hity jako „Hráč“, „Chtěl jsem mít“ nebo „Láska z pasáží“ a všem je jasné, že se v rámci Léta v Prazdroji nepředstaví nikdo menší než další z hrajících legend, skupina Turbo.

31/08  /  20:00
Lucie revival
Poslední večer letošního ročníku pak bude ve znamení známých hitů v podání ostřílených muzikantů z plzeňské kapely Lucie revival, která již bezmála dvacet let koncertuje napříč republikou i na Slovensku a právem se může pyšnit nálepkou nejúspěšnějšího revivalu legendární Lucie!

↑ zpět na začátek článku ↑

Léto v Prazdroji 2023

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů