LÉTO V PRAZDROJI V PLNÉM PROUDU

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/

LÉTO V PRAZDROJI V PLNÉM PROUDU
Pivo se čepuje, svět se zase točí! A v pivovaru to navíc pořádně žije. Čtvrtky patří koncertům na nádvoří pivovaru a srpnové pátky se můžete těšit na promítání pod širým nebem u Formanky.
A pokud ještě neznáte příběh legendy mezi pivy, tak přijďte na prohlídku pivovaru poznat nejen to, jak se zrodil ten pravý originál. Navíc ochutnáte nefiltrované a nepasterizované pivo přímo z ležáckého dubového sudu!

05–26/08
Nádvoří plzeňského pivovaru
Léto v Prazdroji 2021
Tradiční Léto v Prazdroji pokračuje i v srpnu a kromě čtvrtečních koncertů vás čekají také filmové pátky na Formance pod hvězdnou oblohou. Nádvoří v pivovaru rozezní vždy od 19 hodin „bigbítové“ kapely a těšit se můžete na koncerty kapel Vilém Čok & Bypass, Brutus, Turbo a Extra Band revival. Vstupné je 50 Kč.

06–27/08

Letní kino na Formance
Srpnové pátky nadchnou všechny filmové fanoušky. Promítat se bude pod širým nebem u Formanky vždy od 21:30 hodin. Vychutnejte si pivo Pilsner Urquell při sledování životopisného filmu Havel (6. srpna) nebo se přijďte pobavit s francouzskou komedií Co jsme komu zase udělali (13. srpna). V druhé polovině srpna si můžete užít českou komedii Bábovky (20. srpna), která byla natočena podle oblíbené knihy Radky Třeštíkové. A závěr prázdnin bude patřit filmu Joker (27. srpna). Udělejte si pohodlí na paloučku na dece nebo na zahrádce Formanky a užijte si filmové večery přímo v srdci Plzně.

Prohlídky pivovaru Gambrinus
Jak se pivo vaří? To vám prozradí prohlídky pivovaru Gambrinus, kde nahlédnete do historické i moderní výrobní části. A navíc ochutnáte několik druhů piv! Prohlídky se konají v pátek v 17:00 hod. nebo v sobotu v 10:30 či 13:15 hod. Online prodej vstupenek najdete na www.prazdrojvisit.cz.

Provětrejte šatník!
Ideální outfit na léto? Oblečte se do značky vašeho oblíbeného piva. V pivovarské prodejně najdete dámská i pánská trika, cool ponožky s pivními motivy nebo třeba Pilsner Urquell Conversky. Navíc v prodejně i na www.eshop.prazdroj.cz nyní objevíte Olympijskou kolekci. Fanděte našim reprezentantům stylově!

Sledujte Instagram
Chcete vědět, kdy se co v pivovaru šustne? Tak sledujte Instagram @pilsnerurquell.brewery, kde se dozvíte nejen na jakou akci se těšit, ale i co nového si můžete pořídit do svého šatníku, nebo se každé první pondělí v měsíci zúčastněte soutěže o pivovarské produkty.


↑ zpět na začátek článku ↑

LÉTO V PRAZDROJI V PLNÉM PROUDU

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů