Letošní veletrh cestovního ruchu bude plný novinek

TJ Lokomotiva Úslavská 75, Plzeň
e-mail: info@tjloko-plzen.cz telefon: +420 377 444 827
web: https://www.tjloko-plzen.cz/
Všichni jsou srdečně zváni na 15. ročník veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP, který se koná ve dnech od 19.–21. září. Návštěvníci se mohou těšit na zcela novou koncepci veletrhu, nové haly, doprovodný program a interaktivní zábavu pro malé i velké. Pestrou nabídku možností kam se vydat, turistické novinky a informace z tuzemska i zahraničí nabídnou informační centra, města a obce, muzea, turistické cíle a vystavovatelé z různých koutů světa. V rámci doprovodného programu zahraje tradičně Junior Orchestr ZUŠ Plasy a další hudební skupiny rozličných žánrů. K radostem a zážitkům správných cestovatelů patří ochutnávka jídel. Gurmány tedy potěší nejrůznější kuchyně, regionální potraviny, moravská, rakouská a italská vína, česká a německá piva.
 
Místy téměř nedotčená příroda, nádherné až ohlušující ticho, vůně lesa, zpěv ptactva a sluncem zalitý den. Ano, i to je možné zažít během putování na pěších dálkových turistických trasách Zlaté stezky, které byly nově proznačeny za spolupráce Plzeňského kraje, Jihočeské centrály cestovního ruchu a Tourismusverband Ostbayern e. V. Na ITEPu budou k dispozici nové propagační materiály Zlaté stezky – etapový průvodce a turistické mapy. Obrazně se projít přírodou po těchto trasách, poznat zajímavé turistické cíle a hrát o skvělé ceny je možné v rámci zábavně vědomostní soutěže „Putujte lehce po Zlaté stezce“, která je připravena pro návštěvníky veletrhu.
 
Dalším zpestřením jsou jízdy historickým autobusem s komentovanou prohlídkou navazující na festival Industry Open, který proběhl v červnu. Obrovský zájem byl o jízdy historickými autobusy za průmyslovou historií severního Plzeňska. Plzeňský kraj proto během konání veletrhu ITEP 2019 nabídne tyto zážitkové jízdy návštěvníkům znovu. Kaolin bude opět hlavním tématem komentované trasy, jejímž vrcholným zakončením bude prohlídka nově otevřeného podzemního kaolinového dolu v Nevřeni, jediného veřejnosti přístupného v České republice. Podrobné informace k připravovaným jízdám naleznete na portálu a facebooku turisturaj.cz.
 
Horkou novinkou je limitovaná edice ražené pamětní mince k 30. výročí pádu komunistického režimu a 15. ročníku veletrhu. V zářijovém vydání měsíčníku Plzeňského kraje bude otištěn poukaz k vyzvednutí mince přímo na veletrhu ITEP. Své místo na veletrhu bude mít i expozice věnovaná tomuto výročí. Zavzpomínejte na tyto časy s námi. Jak vypadala vaše dovolená před listopadem 89? Máte zajímavou historku nebo jedinečnou fotku? Rádi bychom vaše vzpomínky představili návštěvníkům veletrhu. Pošlete krátký příspěvek na facebook turisturaj a ty nejlepší budou odměněni!
Více informací najdete na  www.itep-plzen.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Letošní veletrh cestovního ruchu bude plný novinek

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů