Listopad v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Listopad bude v Kině Beseda patřit hlavně hudebním fanouškům. V rámci přehlídky Rockové legendy v Kině Beseda si můžou užít hned tři báječné koncerty – 8. listopadu pompézní koncert The Who v londýnském Hyde Parku, 19. listopadu noc s Ericem Claptonem v Royal Albert Hall a 22. listopadu naprosto jedinečný film Roger Waters The Wall! A jako bonus Kino Beseda nabízí v polovině listopadu snímek Jumpers for Goalposts, což je sestřih tří největších koncertů britského zpěváka Eda Sheerana ve Wembley.

„Pestrý listopad: Přijďte do Kina Beseda na Eda Sheerana, Mládí či Macbetha.“

V listopadu bude Kino Beseda lákat i na Festival bollywoodského filmu, který v Plzni proběhne vůbec poprvé. Během tří dnů (5.–7. 11.) můžete zhlédnout čtveřici filmů indické produkce, které bodovaly v minulých ročnících.


Kromě českých novinek Wilsonov (2. 11.) a Ztraceni v Mnichově (11.–13. 11.) nabídne Kino Beseda i jednu novinku světovou – Mládí (9. 11.) od oscarového režiséra Paola Sorrentina.


V listopadu si ale na své přijdou i milovníci Shakespeara či dokonalého baletu. Ti první by si neměli nechat ujít záznam Shakespearovy tragédie Macbeth (16. 11.) přímo z londýnského divadla Globe, ti druzí cyklus sedmi projekcí z moskevského Velkého divadla. Bolšoj balet v Kině Beseda odstartuje 8. listopadu baletem Giselle.

Listopad v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů