Listopad v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Tušíte, jak vypadá sirotčinec podle gusta Tima Burtona? Pak máte jedinečnou šanci to zjistit v Burtonově novince Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (14. 11.). Dlouho očekáváný film Fantastická zvířata a kde je najít (23. 11.) by si neměl nechat ujít žádný fanoušek Harryho Pottera. Slibnou novinkou jsou i Tři generace (2. 11.) s Naomi Watts či Susan Sarandon, které popisují osudy netradiční rodiny, v níž syn zrovna prochází změnou pohlaví.
Kino Beseda v listopadu nabídne i tři české novinky – zábavnou roadshow Komici s.r.o. The Tour (7. 11.), romantickou komedii Bezva ženská na krku (9. 11.) a komedii Pohádky pro Emu (21. 11.) s Aňou Geislerovou a Ondřejem Vetchým. V polovině listopadu se v sálu Kina Beseda zabydlí Lichožrouti (12. 11.). Když si pohlídáte obě ponožky, můžete zažít pořádné animované dobrodružství.

Sirotčinec podle gusta Tima Burtona, fantastická zvířata i vzpomínka na Freddieho Mercuryho

V listopadu si můžete v Kině Beseda zavzpomínat na legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho. Při výročí 25 let od jeho úmrtí můžete zhlédnout hned dva záznamy koncertů Queen – jeden z nejlepších rockových koncertů vůbec Hungarian Rhapsody (10. 11.) a záznam koncertu ze Štědrého dne roku 1975 A Night in Bohemia (17. 11.).
Na své si v sále Kina Beseda přijdou i příznivci baletu – Zlatý věk (27. 11.) z Velkého divadla v Moskvě – či milovníci výtvarného umění. Ti mohou s Kinem Beseda vyrazit na výstavy Edvarda Muncha (3. 11.) a Édouarda Maneta (24. 11.). Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Listopad v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů