Listopad v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

I filmy mají narozeniny… a vy si díky Kinu Beseda můžete v listopadu užít pětadevadesátiny nejvýznamnějšího hororu v dějinách kinematografie Upíra Nosferatu (1. 11.) a padesátiny Markéty Lazarové (24. 11.). Druhý listopadový den si na plátně Kina Beseda můžete vychutnat parádní show Hanse Zimmera, kterou předvedl při svém posledním pražském koncertu. Dalšího génia v akci můžete zhlédnout 3. listopadu ve snímku Dancer, který popisuje příběh tanečníka a rebela Sergeje Polunina.

„Listopad zve do Kina Beseda na filmové narozeniny, Sněhuláka i Ovčáčka miláčka.“

V listopadu si nenechte ujít tři novinky. Vůbec poprvé se na filmová plátna dostávají životní osudy Milady Horákové (6. a 17. 11.). Pokud máte rádi knihy Jo Nesbøa, pak rozhodně musíte vidět jeho mrazivý thriller Sněhulák (3. 11.). A koncem listopadu dorazí do Kina Beseda Orient expres a kupa hvězd v čele s Penélope Cruz, Judi Dench či Johnny Deppem bude řešit Vraždu v Orient expresu (22. 11.).
Souboj manželského páru s nezvanými hosty v jejich vlastním domě můžete sledovat v thrilleru matka! (16. 11.) a na konec listopadu má Kino Beseda další lahůdku – přímý přenos druhého dílu nekorektního kabaretu Městského divadla Zlín Ovčáček miláček (20. 11.).
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Listopad v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů