Listopad v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Kultovní sci-fi dílo Duna (15. 11.) je zpět na plátnech kin. Znovu můžete sledovat mocenské boje uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem.

Další novinkou jsou Paralelní matky (22. 11.) Pedra Almodóvara. Dvě nastávající matky se potkávají v nemocničním pokoji, kde se připravují na porod. Obě jsou nezadané a obě otěhotněly neplánovaně. Obě ženy si krátí čas společným procházením dlouhých nemocničních chodeb. A jak už to u Almodóvara bývá, ani jedna netuší, že jejich náhodné setkání zkomplikuje a zásadním způsobem změní jejich životy.

Hororové drama Poslední noc v Soho (25. 11.) vás zavede do 60. let minulého století. Právě sem se totiž záhadně dostane i mladá dívka zajímající se o módní design. Setká se tu se svým idolem, oslnivou rádoby zpěvačkou, ale Londýn v 60. letech není tím, čím se zdá.

A můžete si zajít i na jednu českou novinku. Komedie Kurz manželské touhy (10. 11.) sleduje páry usilující o návrat vášně a touhy, a tak přijedou na kurz párového terapeuta Mazla. Ten razí teorii, že partnerské štěstí stojí na maximální blízkosti obou partnerů. Jenže velmi pevné objetí se může snadno proměnit ve škrcení, škrcení v udušení a terapie v touhu po vraždě.

V listopadu si můžete v Kině Beseda dát i filmové opáčko. Znovu se bude promítat dokument Karel (1. a 17. 11.) a můžete tak nahlédnout do soukromí a do duše Karla Gotta. Režisérka Olga Malířová Špátová natáčela s Karlem Gottem po dobu celého jednoho roku a díky jeho upřímné otevřenosti vznikl nezvykle osobní až intimní pohled na život slavného zpěváka.

Komu utekl Zátopek, má ještě jednu šanci na zhlédnutí 8. listopadu a také se ještě jednou můžete pobavit u komedie Patrika Hartla Prvok, Šampón, Tečka a Karel (3. 11.).


Kompletní program Kina Beseda najdete na www.kinobeseda.cz.

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Listopad v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů