Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

Jen jeden jediný večer si můžete v Kině Beseda vychutnat unikátní záznam legendární show Metallicy (1. 12.) z kanadského Quebecu. Dokud nás svatba nerozdělí (4. 12.) je parádní francouzská komedie z luxusní svatby, při které zaručeně zapomenete na vánoční shon. O dva dny později Kino Beseda promítne novinku Blade Runner 2049.

„Kino Beseda s vůní Vánoc: Nářez od Metallicy, parádní Earth od BBC i tradiční Louskáček.“

Erotikou prosycený thriller Dvojitý milenec (7. 12.) vás jistě přivede na jiné než vánoční myšlenky, stejně tak jako dokument z produkce BBC nazvaný jednoduše Earth: Den na zázračné planetě (9. 12.). Dalším prosincovým dokumentem je Nerodič (11. 12.) Jany Počtové mapující silné téma rodičovství. Barbora Poláková, Jaroslav Plesl, Lukáš Melník a Zdeněk Julina vám 14. prosince předvedou v novince Kvarteto, jaké je to hrát v kapele.
V polovině prosince má Kino Beseda na programu dvě projekce spojené se špičkovým baletem – Dancera (15. 12.) odhalujícího životní příběh geniálního tanečníka Sergeje Polunina a již tradiční záznam z Velkého divadla v Moskvě a jejich Louskáčka (17. 12.).
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Maceo Parker míří do Plzně
Světová legenda funky, saxofonista Maceo Parker, předvede na začátku dubna v Besedě pořádnou funky show. Díky Měšťanské besedě máte jedinečnou šanci vidět a hlavně slyšet živě legendárního saxofonistu Maceo Parkera. Maceo Parker, který vystupoval snad s ještě legendárnějším Jamesem Brownem, je živoucí legendou funky a ani sedmdesáté narozeniny mu neubraly na živelnosti a vitalitě. Navíc jeho koncerty jsou pověstné a bývají popisovány jako strhující funkové orgie, které vás rozhodně donutí tančit. Vstupenky jsou již v prodeji, tak neváhejte.

08/01  /  19:00
Vtipný nový rok
Jak nejlépe začít nový rok 2018? No přece s humorem! 8. ledna vás v Měšťanské besedě pobaví oblíbení Komici s.r.o. pod taktovkou principála Miloše Knora.

14/01  /  19:00
Kňažkův koncert
Mimořádně aktuální kanadské představení mířící proti antisemitismu a přehnané politické korektnosti vás v Besedě čeká v polovině ledna. Strhující a nesmírně zábavná hra Shylock je fascinující i kvůli mimořádnému hereckému koncertu Milana Kňažka, který za tuto roli obdržel Cenu Thálie 2016!

11/02  /  19:00
Spálený s kapelou
Známý hudebník, skladatel, kytarista a zpěvák Petr Spálený vystoupí 11. února v Plzni se svojí kapelou Apollo Band. Můžete se těšit i na hosta Milušku Voborníkovou.

04/03  /  19:00
Iva Bittová & Čikori
Houslistka, zpěvačka a herečka Iva Bittová se vrací do Plzně a na koncertě v Měšťanské besedě vystoupí se svou kapelou Čikori, se kterou v prosinci 2016 vydala své zatím poslední album At Home.

08/03  /  19:30
Premiéra Divadla Palace
Nikdy si nevoďte na pokoj dámskou návštěvu, může se stát, že nebude chtít odejít. V komedii Pension pro svobodné pány vás pobaví Patrik Děrgel, Lukáš Příkazský, Marie Doležalová nebo Anna Fialová.

18/03  /  19:00
Italská klasika
Co musí podstoupit prostá žena, aby dostala k oltáři boháče? Simona Stašová a Svatopluk Skopal v komedii Filumena Marturano, jejíž nesmrtelnou filmovou adaptaci natočil pod názvem Manželství po italsku Vittorio De Sica. Do hlavních rolí tehdy obsadil Sophii Lorenovou a Marcella Mastroianniho.

19/03  /  19:00
Love songy od Beatles
The Backwards – jeden z nejlepších Beatles revivalů na světě – se vrací do Měšťanské besedy, aby tu předvedli svůj zbrusu nový program. Jmenuje se Love Songs a na koncertu zazní průřez milostnými hity kapely Beatles, písně veselé i melancholické, pro všechny zamilované, ale nejenom pro ně… Kapela The Backwards je dvojnásobným vítězem Světového Beatlefestu v New Yorku a účinkovala ve 3 muzikálech o Beatles. Tak si nenechte tento jedinečný zážitek ujít!

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů