Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

Rok 2017 odstartuje v Kině Beseda 5. ledna snímek věnovaný výstavě děl francouzského malíře Henriho Matisse, která je považována za nejúspěšnější výstavu v londýnské Tate Modern v celé její historii. Leden ale bude patřit britské zpěvačce Adele! Záznam jejího skvělého koncertu můžete v sále Kina Beseda zhlédnout hned 3x – 11. ledna dvakrát a 18. ledna. A pokud je vám to stále mále, jedna projekce bude i 1. února. Pokud posloucháte o něco tvrdší hudbu, pak si nenechte ujít koncert Rammstein in Amerika (13. 1.) z legendární newyorské haly Madison Square Garden.
Na konci ledna Kino Beseda promítne lahůdku Romeo a Julie (23. 1.) v podání divadla Comédie-Française, které má status Národního divadla. A rozhodně si nenechte ujít ani balet Světlý pramen (8. 1.) v nastudování moskevského Velkého divadla.

Adele zpívá v Kině Beseda, Rammstein v Americe.

Předposlední lednový den můžete v Kině Beseda zhlédnout hit roku 2016, skvělé sci-fi Příchozí (30. 1.), a filmoví fanoušci jistě ocení i jihokorejskou chuťovku Komorná (19. 1.) plnou zvratů, intrik, krásy a erotické atmosféry. O týden později všechny srovná Muž jménem Ove (25. 1.). Nerudný stárnoucí chlapík má ve svém životě vše perfektně srovnané a nalajnované, vše ale změní jeho noví sousedé.
Během ledna si také můžete připomenout filmové hity roku 2016 – Bezva ženskou na krku (12. 1.), Tohle je náš svět (12. 1.), Teorii tygra (16. 1.) či Pohádky pro Emu (18. 1.).
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz


Božská saxofonistka to rozbalí v Plzni
Newyorská rodačka Lakecia Benjamin v současné době patří mezi špičkové saxofonistky a v hudební branži je jednou z nejvyhledávanějších muzikantek soulu a funku.
25. března představí v Měšťanské besedě nejen svou kapelu Soul Squad, ale hlavně písničky ze svého posledního alba Retox. I když její hudba odkazuje k hudebním králům jako James Brown či Maceo Parker a je pevně spjata i s klasickým jazzem, Lakecia ji dokáže svým uměním a virtuozitou a vzletnými tanečními groovy posunout na zcela jinou úroveň.
Přijďte si do Besedy užít koncert muzikantky, která spolupracovala s takovými esy jako Stevie Wonder, Alicia Keys, Macy Gray či Anita Baker.

23/02  /  19:00
To nejlepší od Ulrychovců
Únorový koncert Hany a Petra Ulrychových, Javorů a Javorů Beatu by si neměli nechat ujít všichni fanoušci těchto sourozenců. Během koncertu v Měšťanské besedě totiž zazní to podstatné z celé „ulrychovské“ hudební historie.

04/03 /   14:30
Pouť s jůheláky
Vyrazte společně s dětmi, jůheláky, Mufem a dalšími na Veselou pouť, během které potkáte nevrlého medvěda pandu, strašidla, kterých se nikdo nebojí, či fakíra s hady. Děti se mohou těšit na písničky, pohádky a soutěže.

06/03  /  19:00
Hity Jakuba Smolíka
Na začátku března se v Měšťanské besedě opět objeví Jakub Smolík a kromě svých největších hitů zazpívá i nové písničky z posledního alba Paleta života. Jakubovo zpívání doplní promítání klipů a fotek, scénky a vtipy.

08/03 /   19:30
Tonya zpívá v Plzni
Nezaměnitelný hlas české hudební scény, známý z několika projektů a skupin. Tonya Graves má na svém kontě dvě sólová alba a právě s tím posledním Back To Blues přijede v březnu do Měšťanské besedy.

12/03  /  19:00
Psycho v Besedě
Strhující psychologické drama Expres na západ vás čeká na začátku března v Besedě. Nenechte si ujít nevšední setkání dvou diametrálně odlišných lidí v zašlém newyorském bytě – univerzitního profesora Františka Němce a bývalého trestance Radka Holuba.

15/03  /19:00
Vojta Dyk se vrací!
V polovině března bude v Měšťanské besedě řádit Vojta Dyk a B-Side Band! A protože koncerty Vojty Dyka jsou vždy pořádná jízda, bude Velký sál rozdělen na dvě části a vy si tak můžete vybrat, zda si chcete jejich skvělou show vychutnat v pohodlí v sedě, anebo si koupit vstupenku na stání a celým večerem se protančit.

10/04  /  19:00
Nové písně budou v Plzni
Oblíbený hudebník a zpěvák Ondřej Gregor Brzobohatý momentálně pilně pracuje na novém albu. To vyjde až v novém roce, takže Ondřejovy zbrusu nové písničky zazní až na jarní části jeho velkolepého turné. 10. dubna se Ondřej zastaví v Plzni a vy můžete být v Měšťanské besedě u toho!

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů