Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

Na začátku února vtrhne nekompromisně na plátna Kina Beseda Tonda Blaník. Tondu nemusíme představovat… a je snad všem jasné, kdo by byl zvolen prezidentem ČR, kdyby to ten křivák Žížala nezazdil. Tonda Blaník se ale nevzdává… Naprosto zásadní novinku Prezident Blaník promítne Kino Beseda 1., 2. a 16. února.

„Filmový únor: Úřadovat bude prezident Blaník i Jevgenij Pljuščenko.“

Všechny prachy světa, popisující únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III, se budou promítat 7. února, ale nebude to jediná únorová novinka. Těšit se můžete i na Velkou hru (8. 2.) s Jessicou Chastain, film S láskou Vincent (9. 2.) byl natočen kombinací hraného filmu a animace originálních olejomaleb a je to tak první film svého druhu na světě. Drama Nit z přízraků (14. 2.) vás zavede do světa londýnské módy 50. let minulého století a drama s prvky černé komedie Tři billboardy kousek za Ebbingem (26. 2.) ukáže příběh matky, které zavraždili dceru Angelu, a ona bojuje pomocí tří billboardů o prošetření zločinu.
Milovníci baletu si jistě nenechají ujít parádní představení Intimissimi on Ice (11. 2.), v němž uslyšíte Andreu Bocelliho a uvidíte nejznámější bruslaře světa – Jevgenije Pljuščenka, Stéphana Lambiela a Shizuku Arakawu.
Dětem program Kina Beseda nabídne animovanou komedii Coco (10. 2.) a pozor – s malým bonusem! Jako předfilm promítneme 20minutový snímek Vánoce s Olafem.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Václav Neckář v Besedě
V polovině května budou v Měšťanské besedě znít známé hity oblíbeného zpěváka Václava Neckáře. Charismatický muzikant tu vystoupí 15. května společně se svou kapelou Bacily, kterou řídí jeho bratr Jan. Václav Neckář byl společně s Martou Kubišovou a Helenou Vondráčkovou členem skupiny Golden Kids, ale proslavil se i jako herec především rolemi v oscarovém díle Ostře sledované vlaky, Skřivánci na niti a pohádce Šíleně smutná princezna. Nazpíval písničky k řadě filmů, jeho nejnovějším počinem je titulní píseň k novému filmu Alois Nebel, která má název Půlnoční.

15/03  /  19:30
Hity Pavla Dobeše
Písničkář, textař a skladatel Pavel Dobeš je autorem stovek písní. Ty nejznámější přijede zazpívat v polovině března do Měšťanské besedy a nebude sám. Doprovázet ho bude Tomáš Kotrba.

19/03  /  19:00
Party s Beatles
Máte rádi písničky legendární kapely Beatles? Pak určitě v polovině března zavítejte do Měšťanské besedy. 19. března tu zahraje jeden z nejlepších Beatles revivalů na světě The Backwards. Těšit se můžete na zbrusu nový program Love Songs a uslyšíte průřez milostnými hity kapely Beatles.

25/03  /  19:00
Sháníme hotel pro umělkyně
Jak ubytovat v jednom hotelu dvě vynikající umělkyně, které se ale navzájem nesnášejí a nejraději by si vjely do vlasů? Lukáš Vaculík, Adéla Gondíková či Iva Andrlová vás zaručeně pobaví ve špičkové komedii Hvězdné manýry.

29/03  /  19:00
Bárta se vrací do Besedy
Dan Bárta se skupinou Illustratosphere aktuálně připravují páté album. Ochutnávky z něj představí na konci března v Besedě v obměněné sestavě s mezinárodně uznávaným bubeníkem Martinem Valihorou. Přijďte si poslechnout nové album i nového bubeníka.

12/04  /  19:00
Chlapi na zabití
Miroslav Vladyka a Filip Blažek vás v dubnu pobaví v legendární francouzské komedii Chlap na zabití. A je se na co těšit. Hru nastudovali pod režisérským dohledem jednoho z nejtalentovanějších režisérů mladé generace Jakuba Nvoty.

26/04  /  19:00
Smějte se se Zdeňkem Troškou
Známý český režisér Zdeněk Troška bude v Besedě vyprávět nejen o filmech, které všichni známe, ale i o jídle, dietách a dobrotách ve všech podobách. Samozřejmě uslyšíte i veselé zážitky z natáčení a z bujarého mládí. Večer doprovodí písničkami Simona Klímová a dojde i na vyprávění o nové pohádce Čertoviny.

11/06  /  19:30
Líbánky s Langmajerem
Jedna z nejúspěšnějších komedií v podání Divadla Palace Líbánky aneb Láska ať jde k čertu se vrací do Měšťanské besedy. Přijďte se pobavit u setkání dvojice bývalých manželů, kteří na sebe náhodou po letech narazí v hotelu i se svými novými a mladšími partnery. Napětí mezi partnery narůstá a je jasné, že tohle budou pořádně vášnivé líbánky. V hlavních rolích uvidíte Jiřího Langmajera a Ivanu Jirešovou.

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů