Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

Květnový program v Kině Beseda odstartuje černá komedie Ztratili jsme Stalina (2. 5.), díky níž můžete sledovat, co vše se rozpoutalo po Stalinově smrti. Pokud jste nestihli zhlédnout Tři billboardy kousek za Ebbingem, 3. května budete mít jednu z posledních šancí. To samé platí i o originálním filmu S láskou Vincent (17. 5.). V polovině května máte možnost vidět skvělého Benedicta Cumberbatche v roli Hamleta (14. 5.).

Z českých novinek Kino Beseda promítne Hastrmana (4. a 24. 5.) s Karlem Dobrým v hlavní roli, a také svéráznou roadmovie Tlumočník (10. 5.), v níž Jiří Menzel bere na výlet syna esesáka, který nechal zastřelit jeho rodiče. Jistě pobaví i komedie Dvě nevěsty a jedna svatba (11. 5.).

„V květnu láká do Kina Beseda Hastrman, Tlumočník Menzel a Hamlet s Cumberbatchem.“

Ze zahraničních novinek můžete v květnu zhlédnout například love story Potvora (9. 5.), podobenství o hledání lepšího světa Měsíc Jupitera (10. 5.), příběh o silném poutu mezi matkou a synem podle autobiografie slavného spisovatele Romaina Garyho Příslib úsvitu (21. 5.) či třeba válečné drama Neznámý voják (23. 5.). A určitě si nenechte ujít nejočekávanější horor letošního roku Tiché místo (24. 5.). Milovníci baletu by si měli včas koupit vstupenky na romantický balet Giselle (13. 5.), v němž se jedné z hlavních rolí ujal Sergej Polunin. Skutečnou lahůdkou bude promítání americké klasiky Kočka na rozpálené plechové střeše (28. 5.) – ve vzrušujícím revivalu si zahrály filmové hvězdy Sienna Miller, Jack O’Connell a Colm Meany.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz


Michal Pavlíček doprovodí Moniku Načevu
V polovině července je na zahradu Měšťanské besedy nachystaná skutečná hudební lahůdka. Vystoupí tu nejen obdivovaný kytarový mág Michal Pavlíček, ale těšit se můžete i na jednu z nejslibnějších zpěvaček české alternativní scény přelomu století Moniku Načevu. Už to samo o sobě slibuje jedinečný hudební zážitek, ale na zahradě Měšťanské besedy se k této dvojici navíc přidá smyčcové kvarteto Pavla Bořkovce! Vstupenky jsou ještě v prodeji.

11/06  /  19:00
Z Plzně do světa
Praktický návod na levné cestování šitý Plzni na míru dostanete na přednášce Hanky Machalové nazvané Z Plzně do světa chytře, levně, často. Přijďte zjistit, jak přímo z Plzně vycestovat chytře a levně do celého světa, kdykoliv v roce i pokud máte jen pár dnů dovolené, závazky a hluboko do kapsy.

21/06  /  19:30
Novou doprovodí Malásek
Lenka Nová vyráží na nové tour a jednu zastávku má naplánovanou i v Plzni. Na konci června můžete na zahradě Měšťanské besedy vidět a hlavně slyšet její nový projekt pojmenovaný Ve dvou tour 2018. Osobitou zpěvačku s nezaměnitelným sametovým altem na pódiu doprovodí Petr Malásek a těšit se můžete na písně z celé její kariéry.

12/07  /  20:00
Monology, které baví
V polovině července vás na zahradě Měšťanské besedy čeká dojemná a rozpustilá exkurze do poslední neprobádané oblasti, do poslední zakázané zóny. Monology vagíny jsou oslavou ženské sexuality ve vší její složitosti a tajemnosti. Nenechte si ujít zábavnou show Dáši Bláhové, Jitky Asterové a Michaely Sajlerové, která rozesměje i mužské návštěvníky.

30/07  /  20:00
Jonáš a Kašpar
Přijďte si do Měšťanské besedy připomenout nejslavnější hru divadla Semafor Jonáš a tingl-tangl. Divadelní spolek Kašpar si připravil uctivý remake, znovu nastudoval hru pánů Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra, a na zahradě Měšťanské besedy ji předvedou na konci července.

08/08  /  20:00
Letní Komici
Co by to bylo za léto, kdyby na zahradě Měšťanské besedy nevystoupili Komici s.r.o.? Skvělé stand-up představení, ve kterém uvidíte ty nejlepší baviče z pořadu Na stojáka a uslyšíte kanonádu vtipů, gagů a scének je na programu na začátku srpna.

22/08  /  19:30
Kamil Střihavka akusticky
Nenechte si na konci srpna ujít naprosto jedinečný koncert. Kromě parádního zážitku v neopakovatelné atmosféře zahrady Měšťanské besedy se můžete těšit i na Kamila Střihavku v pěveckých polohách, které pro něj nejsou zcela typické. Kamil Střihavka tu koncem srpna vystoupí se svou kapelou Leaders.

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů