Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/
Hned na začátku června vtrhne do Kina Beseda Rocketman (3. 6.) Elton John. Vždycky zpíval jako bůh, oblékal se jako nikdo jiný, žil jako pravý rocker a navzdory tomu přežil, aby vám o sobě mohl vyprávět na plátně Kina Beseda. Další filmová novinka se okamžitě stala miláčkem francouzského publika. Předpremiéra dojemného snímku Neviditelné (6. 6.) vás zavede na okraj společnosti a dovolí vám nahlédnout do života „neviditelných“ žen z okraje společnosti, které s nadsázkou a humorem překonávají životní překážky.
 
„Loučení se sezónou: Filmy za skvělých 89 korun i Rocketman Elton John.“
 
V červnu Kino Beseda znovu promítne dva oblíbené filmy. Nejprve naprosto originální S láskou Vincent (5. 6.), který pomocí 66 960 originálních olejomaleb od 125 umělců z celého světa přiblíží osudy Vincenta van Gogha. Mimořádný milostný příběh Skleněný pokoj (6. 6.) je inspirovaný dramatickými událostmi 20. století a hlavně – zrodem ikonického architektonického skvostu brněnské vily Tugendhat. Diváci nad 65 let mají na tento snímek zvýhodněné vstupné 69 korun.
Jako poděkování všem filmovým fanouškům za přízeň v uplynulé sezóně si Kino Beseda nachystalo filmové rozloučení nazvané Červnový dojezd. Těšit se můžete na 9 skvělých snímků, a to za mimořádnou cenu 89 korun! Přehlídku odstartuje souboj dvou výjimečných žen o trůn Marie, královna skotská (10. 6.) a kromě komedií Ženy v běhu (12. 6.) či Teroristka (20. 6.) si můžete zajít i na oscarové hity Zelená kniha (26. 6.), Favoritka (17. 6.) a Bohemian Rhapsody (27. 6.).
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Dan Bárta nabídne ochutnávku z nového alba
Jedenáctinásobný držitel Ceny Anděl v kategoriích Zpěvák roku a Zpěvák čtvrtstoletí Dan Bárta v současné chvíli se svou vlastní skupinou Illustratosphere připravuje páté řadové album. A právě ochutnávku z něj představí 10. října v Měšťanské besedě. Koncert nabídne nejen Danův charakteristický hlas s vynikající technikou zpěvu, prvotřídní hudebníky a písně vzlétající nad tuzemský standard populární hudby, ale kromě nových písní i novou sestavu kapely. Illustratosphere se v Plzni představí v obměněné sestavě s mezinárodně uznávaným bubeníkem Martinem Valihorou.
 
24/07  /  20:00
Letní jízda s Noidem
Na konci července si můžete pořádně zapařit s Václavem Noidem Bártou na zahradě Měšťanské besedy. A Václav na to nebude sám. Charismatický zpěvák s nezaměnitelným hlasem známý nejen z muzikálů dorazí 24. července do Plzně se svou kapelou BekBek Clan. Rockový koncert nepřekazí ani nepřízeň počasí – v tom případě se celá kapela i s vámi přemístí do sálu.

19/08  /  19:30
Šansony na zahradě
Pokud milujete šansony a pronikavý hlas Szidi Tobias, pak si určitě na 19. srpna nic nedomlouvejte a přijďte na zahradu Měšťanské besedy. Vystoupí tu slovenská zpěvačka a herečka Szidi Tobias, která bývá označována jako nástupkyně šansoniérky Hany Hegerové. Zazní písně z nejnovějšího alba Sedmoláska, ale Szidi neopomene ani skladby z předchozích alb.

04/09  /  19:30
Improvizace pokračuje
Commedia dell´arte II. je volným pokračováním úspěšné improvizované komedie. Známé postavy se vrací v novém milostném příběhu plném převleků a vtipných zápletek. Tentokrát Dottore sestrojil Mechanickou ženu, která se zdá být splněním snů všech mužů. Úplně nová inscenace s Pavlem Liškou nebo Markem Danielem vznikla opět v pražské La Fabrice.

24/09  /  19:30
Skandální Nárožný
Petr Nárožný se v září představí v hlavní roli komedie Co takhle ke zpovědi… s pověstným anglickým humorem. Na britského premiéra se valí skandál. Ze skříní na Downing Street 10 nevypadávají jen političtí kostlivci, ale i polonahé slečny. Zajímají se novináři, opozice, straničtí odpůrci a k tomu všemu zvědavá manželka.

28/10  /  19:30
Show Simony Babčákové
Na konci října se díky One Human Show Simony Babčákové nejen skvěle pobavíte, ale navíc se dozvíte i spoustu věcí o životě, vesmíru a vůbec. Do Simoniny citlivé improvizace vstupují i nálady a pocity diváků, a výsledek se tak stává společným dílem.

09/12  /  19:00
Drsný humor irského venkova
Černá komedie Mrzák inishmaanský ukáže, co se stane, když do zapadákova v Irsku přijedou filmaři z Ameriky. Drsným humorem a svérázným vyjadřováním opepří Matouš Ruml či Martin Hofmann hru Martina McDonagha (scénář a režie oscarových filmů Tři billboardy kousek za Ebbingem a V Bruggách).
 

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů