Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/
Na červenec si pro vás Kino Beseda připravilo speciální letní akci – 7 parádních snímků můžete vidět za parádní cenu 79 korun. Jako první můžete vidět snímek Borg / McEnroe (9. 7.) mapující slavné wimbledonské finále mezi klidným Švédem Björnem Borgem a americkým nervákem Johnem McEnroem. The Florida Project (10. 7.) vás zavede do sousedství barevného floridského Disneylandu. Lady Bird (11. 7.) se může pochlubit dvěma Zlatými glóby a také neobyčejným příběhem o obyčejném dospívání jedné dívky. Černá komedie Ztratili jsme Stalina (16. 7.) vás zaručeně rozesměje a Rudá volavka (17. 7.) s Jenifer Lawrence zase zaručeně zvýší tep. V polovině července můžete zajít na Tvář vody (18. 7.) a posoudit, zda posbírala 4 Oscary včetně toho pro nejlepší film právem. A jako poslední film uvidíte za 79 korun letošní českou novinku Hastrman (19. 7.).
 
„Červenec v Kině Beseda: Skvělé filmy za skvělou cenu 79 korun!“
 
Zbytek července promítá Kino Beseda už jen samé novinky. Muž, který zabil Dona Quijota (23. a 25. 7.) je již téměř 20 let očekávaný film režisérského mistra Terryho Gilliama. Pokračování Mamma Mia! Here We Go Again (23. a 24. 7.), největší letní filmová pohoda se vrací a opět se můžete v sále pohupovat do rytmu písní od skupiny ABBA. Úsměvy smutných mužů (26. 7.) podle stejnojmenné autobiografické knihy Josefa Formánka popisuje osudy čtyř chlápků, kteří se potkají při nelehkém úkolu — zbavit se závislosti. Ocitnou se na okraji společnosti, ale to jim nebrání užívat si srandy až do morku kostí. V hlavních rolích David Švehlík a Jaroslav Dušek.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz
 
Hudební událost roku!
Jedna z největších ikon současné hudby a držitel 22 Grammy Chick Corea vystoupí v 14. listopadu v Měšťanské besedě. V roce 2018 se pouští do svého posledního sólového dobrodružství, při kterém představí vedle svých vlastních kompozic také práci svých klavírních hrdinů (B. Evans, T. Monk,…). V České republice vystupoval Chick Corea již několikrát, nicméně se svým sólovým recitálem se zde představí poprvé. Vstupenky jsou již v prodeji.
 
22/08  /  19:30
Střihavka na zahradě
Nenechte si na konci srpna ujít naprosto jedinečný koncert. Na zahradě Měšťanské besedy vystoupí Kamil Střihavka se svou kapelou Leaders a během komorního koncertu Kamila uslyšíte i v pěveckých polohách, které pro něj nejsou zcela typické.
 
25/09  /  19:00
Nový Izer
Na konci září přiveze do Měšťanské besedy svou novou show Zdeněk Izer. Jako vždy se můžete těšit na oblíbené zábavné scénky, parodie, mnoho skvělých vtipů a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček.
 
27/09  /  19:00
Sourozenci Ulrychovi
Hana a Petr Ulrychovi na společném koncertu představí to podstatné z celé „ulrychovské“ hudební historie. Od beatových začátků až po nejnovější písničky.
 
10/09  /  20:00
Sharrie Williams & The Band
Princezna rockového blues Sharrie Williams umí živé koncertní show fantasticky. Jsou působivá a plné emocí. Přijďte si 10. září poslechnout americkou zpěvačku, která perfektně zazpívá blues, soul i gospel a nebrání se ani funky melodiím v rockovém drivu.
 
30/09  /  19:30
Ještěrka Maciuchová
Komorní komediálně laděná hra Ještěrka na slunci zachycuje odvrácenou tvář skandálního života divadelní ikony Sáry Bernhardtové, legendy francouzského divadla, ve společnosti jediného muže – oddaného tajemníka – Georgea Pitoua. V hlavních rolích uvidíte Hanu Maciuchovou a Jaroslava Satoranského.
 
11/10  /  19:00
Jan P. Muchow & The Antagonists
Během 20 let Jan P. Muchow složil hudbu k více než 30 filmům. Většinu z toho můžete živě slyšet a i vidět v Měšťanské besedě. Nenechte si ujít audiovizuální živé koncertní provedení scénické hudby a písní Jana P. Muchowa.
 
29/10  /  19:30
Kennedy Administration
Srdeční projekt varhaníka a držitele Grammy Ondřeje Pivce s uhrančivou zpěvačkou Kennedy a fantastickým bubeníkem Natem Townsleyem. Jejich hudba je vydatně sycena gospelem, rhythm and blues, funkem či hip hopem. Jazzový klávesista, skladatel a producent Ondřej Pivec dokázal v New Yorku proniknout na gospelovou scénu a dodnes doprovází bohoslužby v brooklynském kostele. Hraje také v kapele amerického zpěváka Gregoryho Portera, za což si vysloužil cenu Grammy.

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů