Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

Březen v Kině Beseda odstartuje pořádně propečený Zakladatel (1. 3.). Michael Keaton v hlavní roli postaví na nohy fastfoodové impérium McDonald´s. Hned druhý den můžete se starými známými tvářemi vyrazit na trip T2 Trainspotting a určitě nepropásněte obnovenou premiéru Amadea (5. 3.)! Mistrovský film Miloše Formana se bude promítat po 32 letech od premiéry v režisérském sestřihu.

„Březen – do Kina Beseda vlezem! A s námi Amadeus, Bába z ledu i Masaryk.“

Svým novým filmem Paterson (8. 3.) se pochlubí Jim Jarmusch, tvůrce legendárního Šestého smyslu, M. Night Shyamalan přichází s Rozpolceným (10. 3.) a těšit se můžete i na dvě české premiéry – Bábu z ledu představí v polovině března Bohdan Sláma a 22. března si vás v Masarykovi podmaní Karel Roden.
I v březnu můžete vyrazit do Kina Beseda na speciální přehlídku Best of 2016. Čeká vás oscarový favorit La La Land (6. 3.) se 14 nominacemi na Oscara, životopisný snímek Jackie (8. 3.) s Natalií Portman v hlavní roli či novinka Martina Scorseseho Mlčení (13. 3.).
Sál Kina Beseda se v březnu promění ve výstavní síň, v níž si můžete prohlédnout špičkovou výstavu věnovanou Vincentu van Goghovi (9. 3.), ale i v koncertní halu, kde můžete zhlédnout dokument a koncert Rolling Stones (16. 3.), parádní show Rammstein in Paris (23. 3.) či exkluzivní filmovou lahůdku The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Years (23. 3.)!

Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz


Písně Emy Destinnové
Ema Destinnová byla hvězda, které u nohou ležel celý svět. V polovině května díky hudebně-literárnímu pořadu Královna zpěvu Ema Destinnová můžete její životní příběh a úspěchy prožít i vy. Večerem vás provede Barbora Šporclová Kodetová a samozřejmě zazní i árie z oper Antonína Dvořáka, Bedřicha Smetany nebo Georgese Bizeta v podání světově proslulé mezzosopranistky Andrey Tögel Kalivodové. Tu na klavír doprovodí skvělá Ladislava Vondráčková. Barbora Šporclová Kodetová vás provede nejen večerem, ale i svým hlasem zprostředkuje vzpomínky Marie Martínkové, která byla „souputnicí“ Emy Destinnové.

26/03  /  19:00
Římské noci Simony Stašové
Dojemný životní příběh dvou slavných lidí. Simona Stašová a Oldřich Vízner v hlavních rolích příběhu o přátelství, láskách, radostech, vrcholech i pádech. Římské noci jsou plné emocí a vášní, smíchu i pláče a velkých zvratů.

29/03  /  19:00
To nejlepší z Beatles
The Backwards – Beatles revival je bezpochyby jeden z nejlepších Beatles revivalů na světě. Do Plzně se vracejí s novou show a během koncertu uvidíte nejen spoustu originálních převleků, ale hlavně uslyšíte to nejlepší z celé tvorby legendárních Beatles.

28/03  /  19:00
Dvojitá porce písničkářů
Dva v jednom. Přesně takový bude koncert, který se v Měšťanské besedě chystá na 28. března. Miroslav Paleček a Ivo Jahelka zahrají vlastní písně a samozřejmě dojde i na několik společných písniček.

10/04  /  19:00
Ondřej přiveze Martu
Ondřej Gregor Brzobohatý v rámci Universum Tour 2017 zavítá i do Plzně a začátkem dubna zahraje všem svým plzeňským fanouškům a fanynkám zcela nové i upravené starší písně. Kromě 15 muzikantů, kteří ho budou na pódiu doprovázet, s sebou do Měšťanské besedy přiveze i oblíbenou zpěvačku Martu Jandovou.

27/04  /  19:30
Výročí s Ondřejem Havelkou
Ondřej Havelka & Melody Makers – 27. duben – Měšťanská beseda… a když dorazíte i vy, uvidíte jubilejní show u příležitosti 20. výročí existence bandu! Těšit se můžete nejen na nové kousky, ale hlavně na osvědčené swingové kusy žhavé i sladké, které budou lahodit vašemu uchu a vezmou vás za srdce.

24/05  /  19:30
Horáček a spol.
Textař, básník a producent Michal Horáček přichází s dalším koncertním projektem. Ten mapuje především písně, které během třicetileté spolupráce vytvořili se skladatelem Petrem Hapkou. 24. května vás večerem provede sám Michal Horáček a spolu s ním vystoupí Ondřej Ruml, Lenka Nová a František Segrado.

07/06  /  19:30
Grammy a kontrabas
Špičkový kontrabasista a držitel Grammy Ben Williams zavítá poprvé do Plzně. Nenechte si ujít jazz-funkovou show jednoho z nejperspektivnějších kontrabasistů současnosti, který sbírá jedno ocenění za druhým. Ben Williams vystoupí v Plzni se svou vlastní kapelou Sound Effect.

 

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů