Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

Červen v Kině Beseda víc než kdy jindy patří filmovým fanouškům. Za zvýhodněné vstupné 79 korun bude celý měsíc promítat divácky nejoblíbenější filmy. Těšit se můžete na 12 snímků za tuto speciální cenu, přičemž program odstartuje hned 1. června romantickým dramatem Kameny bolesti se skvělou Marion Cotillard. Po celý červen vás pak čekají takové pecky, jako nejnovější film Tima Burtona Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (7. 6.), skvělý thriller Komorná (14. 6.) plný zvratů, intrik, krásy a erotické atmosféry, životopisný snímek Jackie (19. 6.) o jedné z nejmladších prvních dam v historii USA, manželce prezidenta Johna F. Kennedyho, s úžasnou Natalií Portman v hlavní roli, či nejnovější film režiséra Bohdana Slámy Bába z ledu. Na plátně tu vzplane láska mezi dvěma válečnými agenty (Brad Pitt a Marion Cotillard) ve snímku oscarového režiséra Roberta Zemeckise Spojenci (22. 6.) a volnomyšlenkářská rodina žijící v lese bude na cestě do civilizace překonávat řadu zkoušek v originálním, vtipném a emocionálním snímku Tohle je náš svět (28. 6.), který získal cenu diváků na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

V červnu promítá Kino Beseda za zvýhodněné vstupné 79 korun.

Na programu Kina Beseda je i výstava Leonardo Live (1. 6.), unikátní film, který vás zavede do anglické National Gallery v Londýně a o pár dní později (4. a 5. 6.) máte jedinečnou šanci vidět na plátně baletního génia Sergeje Polunina ve snímku Dancer. Na tyto dvě zvláštní projekce se nevztahuje zvýhodněné vstupné.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Pěvecká hvězda světového jazzu Stacey Kent vystoupí v Besedě
Léto sice právě začíná, ale fanoušci špičkové světové muziky už se mohou těšit na podzim. V Měšťanské besedě totiž bude 5. listopadu koncertovat zpěvačka Stacey Kent, která během své hudební kariéry posbírala nespočet cen a nominací. Vydala 10 alb, jichž se po celém světě prodalo přes 2 miliony kusů a vysloužily si titul zlaté i platinové desky a dokonce nominaci na cenu Grammy. Stacey Kent už vystupovala ve více než 50 zemích světa, na festivalech i koncertních síních včetně newyorské Carnegie Hall či pařížské Olympie. Do Měšťanské besedy přijede se svou kapelou a na své si přijdou nejen milovníci jazzu.

18/07  /  19:30
Šansony Chantal Poullain
Známe ji spíše jako herečku, k níž neodmyslitelně patří hluboko posazený sexy hlas a lahodná francouzština. Přidáme-li k tomu melodie šansonů a jazzově laděnou kapelu, je jasné, že při recitálu Chantal Poullain to bude na zahradě Měšťanské besedy dýchat atmosférou sladké Francie.

02/08  /  20:00
Komici pobaví venku
Nebylo by to to pravé léto v Besedě, aby se na zahradní scéně neobjevili Komici s.r.o. Letos přijedou v pánském složení Miloš Knor, Jakub Žáček a Nasty (Petr Cerha). Těšit se můžete na kanonádu vtipů, gagů a nečekaných situací.

09/08  /  20:00
Exkurze do zakázané zóny
Herečky Dáša Bláhová, Jitka Asterová a Michaela Sajlerová vás vezmou na exkurzi do poslední neprobádané oblasti. Navštívíte s nimi zónu ženské sexuality a uslyšíte ryze soukromé dějiny žen s různou schopností čelit osudu.

21/08  /  19:30
Szidi Tobias je tu zas
Když tato skvělá slovenská šansoniérka vystupovala v Měšťanské besedě před plným sálem poprvé, bylo jasné, že ji plzeňští fanoušci budou chtít slyšet znovu. Její charakteristický hlas tentokrát bude znít pod širým nebem. Přijďte se koncem prázdnin přesvědčit, jak dokáže být v každé písni jiná, a přitom strhující.

28/08  /  19:30
Takhle jste je ještě neviděli
Myslíte si, že už vás nic nepřekvapí, že už je znáte. Ale takhle jste Pavla Lišku,  Marka Daniela ani Gabrielu Štefanovou opravdu ještě neviděli. Commedia dell‘arte na zahradě Měšťanské besedy bude plná záměn, převleků, gagů, ale i velmi jadrného humoru. A jistojistě vás pobaví.

13/09  /  19:30
„Ypsilonka“ na vratkých prknech
Jiří Lábus, Jaroslava Kretschmerová a další herci Studia Ypsilon vás nechají nahlédnout do svého hereckého světa. Tam, kde sice divadelní prkna znamenají svět, ale dokážou být mnohdy pořádně vratká. V tak trochu smutné komedii v režii Arnošta Goldflama zažijete dvě hodiny smíchu i upřímného dojetí.

17/09  /  19:30
Simona Stašová v Manželství po italsku
Co musí podstoupit prostá italská žena (Simona Stašová), aby dostala k oltáři zhýralého boháče (Svatopluk Skopal)? To se dozvíte ve slavné komedii, v níž se humorné scény po italsku střídají s dramatickými.

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů