Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

Tušíte, jak vypadá sirotčinec podle gusta Tima Burtona? Pak máte jedinečnou šanci to zjistit v Burtonově novince Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (14. 11.). Dlouho očekáváný film Fantastická zvířata a kde je najít (23. 11.) by si neměl nechat ujít žádný fanoušek Harryho Pottera. Slibnou novinkou jsou i Tři generace (2. 11.) s Naomi Watts či Susan Sarandon, které popisují osudy netradiční rodiny, v níž syn zrovna prochází změnou pohlaví.
Kino Beseda v listopadu nabídne i tři české novinky – zábavnou roadshow Komici s.r.o. The Tour (7. 11.), romantickou komedii Bezva ženská na krku (9. 11.) a komedii Pohádky pro Emu (21. 11.) s Aňou Geislerovou a Ondřejem Vetchým. V polovině listopadu se v sálu Kina Beseda zabydlí Lichožrouti (12. 11.). Když si pohlídáte obě ponožky, můžete zažít pořádné animované dobrodružství.

Sirotčinec podle gusta Tima Burtona, fantastická zvířata i vzpomínka na Freddieho Mercuryho

V listopadu si můžete v Kině Beseda zavzpomínat na legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho. Při výročí 25 let od jeho úmrtí můžete zhlédnout hned dva záznamy koncertů Queen – jeden z nejlepších rockových koncertů vůbec Hungarian Rhapsody (10. 11.) a záznam koncertu ze Štědrého dne roku 1975 A Night in Bohemia (17. 11.).
Na své si v sále Kina Beseda přijdou i příznivci baletu – Zlatý věk (27. 11.) z Velkého divadla v Moskvě – či milovníci výtvarného umění. Ti mohou s Kinem Beseda vyrazit na výstavy Edvarda Muncha (3. 11.) a Édouarda Maneta (24. 11.). Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz


Vánoce s Luckou Bílou
Nazdobte si letos vánoční věnce dopředu, abyste si mezi pečením cukroví, úklidem a nákupem vánočních dárků mohli zajít do Měšťanské besedy na koncert nejpopulárnější české zpěvačky Lucie Bílé.
Ta už několik let zpříjemňuje sváteční čas svým tradičním vánočním koncertem a nejinak tomu bude i letos. Přijďte si 7. prosince do Měšťanské besedy užít sváteční chvíle s 18násobnou držitelkou Českého slavíka v kategorii zpěvačka. K navození té správné vánoční atmosféry si tentokrát Lucie na pomoc přizvala muzikálového zpěváka Jana Toužimského, Bílý sbor a kapelu Petra Maláska.

11/12  /  19:00
Fešácké Vánoce
Vánoční svátky bez Fešáků? To si už ani nelze představit. Na letošním „Vánočním saloonu" opět zazní nejlepší Fešácké písně, Michalovy písně a samozřejmě i písně vánoční. Jako vždy se můžete těšit i na speciálního hosta – dvojníka Michala Tučného Rosťu Fišera.

28/12  /  19:00
Anna to zařídí
Martina Hudečková, Saša Rašilov, David Prachař, Linda Rybová a další vás v proslulé komedii Miláček Anna přesvědčí, že není nejšťastnější přivést si domů milence, když má váš manžel v ložnici svou přítelkyni. Naštěstí tu je služka Anna…

29/12  /  19:00
Jan Potměšil válí
Představení Růže pro Algernon si rozhodně nenechte ujít. Jan Potměšil tu v roli mentálně postiženého Charlieho hraje jak o život a v okamžiku, kdy coby pokusný králík začne ztrácet svůj operací získaný intelekt, budete trpět s ním.

05/01  /  19:00
Vítáme nový rok
Vstupte do nového roku 2017 společně s Evou Urbanovou! Nenechte si 5. ledna ujít koncert jedné z nejvýznamnějších českých operních pěvkyň a sopranistek. Eva Urbanová pravidelně vystupuje nejen v Národním divadle v Praze, ale i na mnoha různých světových operních scénách včetně milánské La Scaly a Metropolitní opery v New Yorku.

09/01  /  19:00
Komici s.r.o.
Partička bezvadných komiků kolem „principála“ Miloše Knora vás 9. ledna přivede v Měšťanské besedě zaručeně do varu. Miloš zatím kolegy, kteří přijedou s ním, ještě neprozradil, ale je jasné, že se můžete těšit na novoroční nálož těch nejlepších vtípků, gagů a srandiček.

22/01  /  19:00
Marta naposledy
Legendární zpěvačka Marta Kubišová se rozhodla, že v roce 2017 ve svých pětasedmdesáti letech ukončí pěveckou kariéru. Nenechte si proto 22. ledna v Měšťanské besedě ujít její Poslední recitál. Doprovázet ji bude hudební skupina Karla Štolby.

29/01  /  19:00
Perlorodky pro všechny!
Tak šestkrát perlorodky, ať jsou ty dámy krotký… 29. ledna vás v Měšťanské besedě pobaví parta fasádníků, kteří se rozhodnou vzdělat v oblasti společenského chování. Světáci dorazí ve velkém stylu a budou objednávat nejen whisky s ledem, ale i perlorodky. Těšit se můžete na Aleše Hámu, Martina Zounara, Adélu Gondíkovou či Ivanu Andrlovou.

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů