Měšťanská beseda: Pozvánky od prosince do dubna 2021

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

13/12  /  19:00
Vánoce se Střihavkou
11 dní před Štědrým dnem zahraje v Měšťanské besedě své hity Kamil Střihavka. Plzeňským fanouškům nadělí vánoční dárek – své písně představí ve vánočním hávu. Pár vstupenek je ještě v prodeji.

24/01  /  19:00
Jeden průšvih za druhým
Bez obřadu se můžete dát zpopelnit, ale ne se vdát. Průšvih střídá průšvih, pohroma pohromu a komedie Svatba bez obřadu plná omylů a nevinných léček vás v lednu pobaví dialogy i originálně vypointovanými situacemi.

09/02  /  19:00
Balzerová je báječná i při rozvodu
Můj báječný rozvod je báječná komedie s báječnou Eliškou Balzerovou. Příběh ženy středních let, kterou právě opustil manžel a která se po desetiletích v roli manželky a matky začíná učit žít sama, sklízí úspěchy na mnoha světových scénách a vás pobaví v Besedě na začátku února.

16/02  /  19:00
Jen vy a Simona Stašová
Shirley Valentine, čtyřicetiletá matka rodiny, se rozhodne na chvíli opustit mnohaletý stereotyp manželského života a vydá se s kamarádkou na dovolenou k moři. Tam jí začíná nový život a ožívají touhy z mládí.

20/02  /  14:00
Dovádění s Michalem
Michal si myslí, že už je moc velký na to, aby si hrál s dětmi, ale jeho „plyšáci“ ho přesvědčí o tom, že z malého kluka ještě nevyrostl a hrát si může klidně dál.

16/03  /  19:00
Ebeni pod stromečkem? To chcete!
Bratři Ebenové – to není jen kapela tří bratří Ebenových (Marek, Kryštof, David), ale i dalších předních českých hudebníků – Pavel Skála, Jaromír Honzák, Jiří Veselý a Jiří Zelenka. V polovině března zahrají v Měšťanské besedě průřez svou tvorbou od prvního alba „Malé písně do tmy“ (1984) až po poslední „Čas holin“ (2014), které je svým obsahem čím dál tím aktuálnější.
Vstupenky jsou již v prodeji, takže pokud přemýšlíte nad skvělým vánočním dárkem, tyto vstupenky jsou tou pravou volbou.

08/04  /  19:00
Kde vzít manželku?
Zubař Julian má rád ženy, kterým tvrdí, že je ženatý. Aktuálně má poměr s lehce naivní Toni, která ho velmi miluje. Ta si ho chce vzít, ale manželství je překážkou. Ženit se však chce i Julian, ale Toni trvá na tom, že se musí sejít s jeho zatím platnou manželkou. Jenže, kde vzít manželku, když zubař žádnou nemá? V hlavních rolích komedie Kaktusový květ vás pobaví Lukáš Vaculík či Adéla Gondíková.

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda: Pozvánky od prosince do dubna 2021

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů