Měšťanská beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

Prosincový program Kina Beseda odstartuje již 4. ročník oblíbené přehlídky 7 dní francouzského filmu. Kino Beseda vám promítne pět horkých francouzských novinek letošního roku a dva francouzské trháky z roku 2014, které prostě musíte vidět. Těšit se můžete na netradiční romantiku Za láskou vzhůru (1. 12.), Kameny bolesti (7. 12.) se skvělou Marion Cotillard či duchařské Planetárium (8. 12.) s Natalie Portman. Všechny filmy jsou promítány v původním znění s českými titulky.

Sváteční Kino Beseda: Anděl páně 2, vzpomínka na Lemmyho a vánoční Louskáček.

V prosinci si rozhodně nenechte ujít dlouho očekávané pokračování Anděl Páně 2, které Kino Beseda promítne hned dvakrát – 17. a 28. prosince. Další sváteční klasiku, balet Louskáček program Kina Beseda nabízí 18. prosince.
Sváteční program Kina Beseda nabízí dárky pro milovníky oper i malířství. Na Verdiho tragickou operu o pařížské kurtizáně La Traviata do Kina Beseda můžete zajít 4. prosince. O 11 dní později vás na plátně Kina Beseda budou čekat plátna Johanese Vermeera. Pro velký zájem se uskuteční ještě jedna přidaná projekce dokumentu Bosch: Zahrada pozemských rozkoší (19. 12.), který se věnuje nejslavnějšímu malířovu dílu.
Tři dny před koncem roku si mohou všichni fandové hlasité muziky a Lemmyho Kilmistera připomenout výročí jeho smrti, a to snímkem nazvaným jednoduše Lemmy.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Co pod stromeček? Urbanku nebo Kubišku
Vstupte do nového roku 2017 společně s Evou Urbanovou! Nenechte si 5. ledna ujít koncert jedné z nejvýznamnějších českých operních pěvkyň a sopranistek. Eva Urbanová pravidelně vystupuje nejen v Národním divadle v Praze, ale i na mnoha různých světových operních scénách. A na začátku ledna máte jedinečnou šanci užít si Evin zpěv na novoročním koncertě v Měšťanské besedě.
V neděli 22. ledna určitě zajděte do Měšťanské besedy na Poslední recitál Marty Kubišové. Legendární zpěvačka se rozhodla, že v listopadu 2017 ve svých pětasedmdesáti ukončí pěveckou kariéru a tohle bude patrně její poslední plzeňský koncert.

29/01  /  19:00
Třikrát whisky s ledem
Na konci ledna dorazí ve velkém stylu do Měšťanské besedy Světáci. Parta fasádníků se rozhodne vzdělat v oblasti společenského chování. A budou objednávat nejen whisky s ledem, ale i perlorodky.

19 a 20/02  /  19:00
Deštivo s Krajčem
Hned po dva dny můžete v Měšťanské besedě prožít Deštivé dny s Richardem Krajčem a Davidem Švehlíkem! Příběh z chicagského předměstí s prvky krimi vás určitě dostane. Richard Krajčo získal za svůj výkon cenu Thálie 2012.

23/02  /  19:00
Javoroví sourozenci
Na společném koncertu Hany a Petra Ulrychových, Javorů a Javory Beatu v Měšťanské besedě budete mít možnost poslechnout si to podstatné z celé „ulrychovské“ hudební historie. Od beatových začátků až po nejnovější písničky.

INSPIRACE PRO JEŽÍŠKA

08/02  /  19:30
Padesátka v Besedě
Padesátka – legendární závod Jizerských hor, ale také dámy v nejlepších letech, pro které má slabost nejmladší potomek tradiční běžkařské rodiny Bulánů. Jura mnohem raději než běžky prohání manželky rolbařů a členů horské služby a nad osudem rodiny se stahují mračna. Přijďte si do Měšťanské besedy užít komedii z Jizerských hor.

12/03  /  19:00
Drama od Ungeltu
Divadlo Ungelt přiveze do Měšťanské besedy naprosto strhující psychologické drama Expres na západ. Nevšední setkání dvou diametrálně odlišných lidí v zašlém newyorském bytě – univerzitního profesora a bývalého trestance – slibuje perfektní zážitek. V hlavních rolích exceluje František Němec a Radek Holub.

15/03  /  19:00
Užijte si Vojtu Dyka
Perfektní dárek pod stromeček? No přece vstupenky na koncert Vojty Dyka a B-Side Bandu v Měšťanské besedě! Koncerty Vojty Dyka a B-Side Bandu jsou vyhlášené skvělou atmosférou. A ne jinak tomu bude i 15. března v Plzni.

10/04  /  19:00
Nové CD, nové turné
Oblíbený hudebník a zpěvák Ondřej Gregor Brzobohatý momentálně pilně pracuje na novém albu. Na jaro 2017 chystá k albu velkolepé turné, během něhož se samozřejmě zastaví i v Plzni a vy můžete být v Měšťanské besedě u toho! Přijďte si poslechnout Ondřejovy zbrusu nové písničky!

↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů