Měšťanská beseda v září, říjnu a listopadu

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/

Prázdniny byly letos nějaké delší, a tak nás v září čeká důkladné filmové opáčko. Nenechte si ujít černobílou verzi nejúspěšnějšího filmu letošního roku Parazita (3. 9.) a pobaví vás i dvě české komedie – Úsměvy smutných mužů (2. 9.) a megahit Vlastníci (14. 9.).

„Září odstartujeme opáčkem a čeká nás i novinka od Nolana či Samotáři.“

Filmový vizionář Christopher Nolan se na plátna kin vrací ve velkém stylu. Novinka Tenet (7. 9.) vás zavede do světa mezinárodní špionáže, kde pro časoprostor neplatí pravidla tak, jak je známe. Těšit se ale můžete i na české filmy. Novinka Havel (10. 9.) přináší příběh jedné z nejvýraznějších osob naší historie z let 1968 až 1989. Do života Mira Žbirky můžete nahlédnout díky filmovému portrétu Meky (16. 9.). A určitě si nenechte ujít ani strhující životopisné drama Šarlatán (21. 9.) Agnieszky Holland inspirované skutečným příběhem léčitele Jana Mikoláška či návrat kultovních Samotářů (17. 9.) na plátna kin v digitálně restaurované verzi.

Druhá tráva s Křesťanem dovezou překvapení
12. října přijede do Besedy Druhá tráva s Robertem Křesťanem a dovezou vám ještě jedno překvapení – jako host vystoupí i Michal Pavlíček! Na tomto speciálním koncertu tak máte jedinečnou možnost slyšet zpívat Roberta Křesťana s kytarou Michala Pavlíčka.
Zazní nejen známé skladby, jako jsou Víla nebo Dívka ze severu, ale třeba i klasika od Pražského výběru Olda je přítel můj.

04/10  /  19:00
Mejdan s klíči
Dva nespokojené manželské páry, pořádný mejdan a začnou se dít věci. Vyjde totiž najevo, že nikdo z této čtveřice není spokojený se svým životem a že všichni trpí manželským stereotypem. Komedie Antonína Procházky Klíče na neděli na začátku října ukáže, jak to dopadne, když se páry prohodí a vymění si klíče od bytu. Po kratičké radosti z něčeho nového se ale roztočí kolotoč potíží.

11/10  /  15:00
Trable taxikáře
Londýnský taxikář John Brown věci moc neřeší… 20 let si tajně užívá se dvěma ženami, s jednou má syna Gavina, s druhou dceru Vicki. Když se ti dva seznámí na internetu a hodlají se osobně poznat, Brownovi nejprve málem praskne cévka, pak je mu ale jasné, že celou věc musí nějak vyřešit. Jak? Přijďte to na začátku října zjistit díky komedii Na poslední chvíli.

22/10  /  19:00
Zpívající právník s Palečkem
„Zpívající právník“ Ivo Jahelka během svých koncertů vždy pobaví příběhy ze soudních síní. Živě je můžete slyšet 22. října v Měšťanské besedě. Navíc to bude společný koncert s Miroslavem Palečkem, takže se můžete těšit i na jejich společné písně a Palečkovy originální interpretace oblíbených Ježkáren.

22/11  /  19:00
Celebrity se Sokolem
Na konci listopadu vás Ondřej Sokol zavede nejen do svého soukromí, ale i do soukromí téměř všech umělců v České republice ve své celovečerní stand-up comedy Celebrity.

23/11  /  19:30
Zabouchnuté dveře + žárlivec = katastrofa
Stačí jedny zabouchnuté dveře, jeden žárlivec, jedna pařížská krasavice a plachý výtvarník Yan v podání Romana Vojtka hned neví, kam dřív skočit. Komedie Nalevo od výtahu byla předlohou veleúspěšné francouzské komedie s Pierrem Richardem v hlavní roli a v Měšťanské besedě vás pobaví na konci listopadu.

14/12  /  19:00
Vánoční Hradišťan
Přijďte si 10 dní před Štědrým dnem odpočinout od vánočního shonu do Měšťanské besedy. 14. prosince sem dorazí Hradišťan s Jiřím Pavlicou. Jedinečné hudební uskupení založené zejména na lidových tradicích v Besedě představí vánoční koncertní program. Zazní nejen koledy a vánoční písně, ale také zajímavý mix žánrů.

Internetové vstupenky šetří
Stále více vás nakupuje vstupenky online. Je to pohodlné a bezpečné. Nemusíte se mačkat ve frontě na lístky a ještě šetříte životní prostředí, protože vstupenku není třeba tisknout. Stačí mít kód vstupenky v e-mailu v mobilním telefonu. Nově šetří internetové vstupenky i vaši peněženku, protože jsou o 30 korun levnější než ty, které koupíte před začátkem akce v místě konání. Prodej vstupenek je navíc v Měšťanské besedě otevřený pouze 30 minut před akcí. Pokud ale přece jen raději nakupujete v kamenných prodejnách, tak v Předprodeji vstupenek na náměstí Republiky 41 v Plzni je otevřeno v pracovní dny od 11 do 16 hodin a za vstupenky do Měšťanské besedy tu zaplatíte stejně jako na internetu.


↑ zpět na začátek článku ↑

Měšťanská beseda v září, říjnu a listopadu

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů