Mezinárodní festival Divadlo

Plzeň Plzeň
e-mail: telefon:
web: vstupenky: Koupit vstupenku

Výjimečné divadelní zážitky v podání evropských i domácích souborů nabídne v Plzni už pošestadvacáté Mezinárodní festival Divadlo. Uvede sedm předních souborů z Lotyšska, Maďarska, Polska, Slovenska, Slovinska a Švýcarska a osmnáct inscenací, které představují výběr toho nejzajímavějšího z divadelních scén z celé České republiky za uplynulou sezónu. Navíc na návštěvníky čekají představení v prostoru Moving Station a řada doprovodných programů, představení pod širým nebem, výstavy či workshopy.

Snahou festivalu je nabídnout publiku pohled na moderní evropské divadlo, a to v co nejširším spektru přístupů tematických i formálních. Letos hraje významnou roli příklon k divadlu aktivního diváka, k divadlu, které vyžaduje pohyb či zapojení do hry.
Vstupenky jsou v předprodeji na www.plzenskavstupenka.cz a www.festivaldivadlo.cz.

První z takových inscenací je mimořádný projekt Nachlass – hry bez osob tvůrčího týmu Rimini Protokoll a divadla Vidy ze švýcarského Lausanne. V něm se návštěvníci ocitají na návštěvě v pokojíčcích osmi skutečných lidí, kteří se z různých důvodů připravovali na svou smrt. A dnes mají diváci možnost se s nimi setkat v jejich nepřítomnosti. Výsledkem je pozoruhodné, hluboce lidské setkání s někým, s kým už se ve skutečnosti setkat nemůžeme. Přestože diváci neuvidí jediného herce, jde o nesmírně divadelní zážitek.
 
Druhou je vítězná inscenace prestižního festivalu Božská komedie Tajné životy Friedmanů krakovského Teatru ludowého v režii Marcina Wierzchowského. Hra inspirovaná skutečným případem americké židovské rodiny je sugestivním divadelním experimentem, pracujícím s nezvyklou blízkostí herců a diváků. Vyšetřování případu zneužívání dětí a soudní proces, jehož jsou svědky, přivádí diváky nesmírně blízko rodinné tragédii, ale i k hlubším otázkám viny, trestu a také sociální psychózy.
 
Strhujícím zážitkem se pro návštěvníky stane také Homérova Ilias v pojetí Slovinského národního divadla v Lublani v režii Jerneje Lorence. Inscenace je založená na originálním propojení hudby, mluveného slova, rytmu a pohybu. Dvanáct herců stále přítomných na scéně provede diváky historií trojské války, která se v druhé části inscenace stává symbolem absurdity válečného úsilí všech dob. Inscenace byla oceněna mimo jité na festivalu Bitef a získala Grand Prix festivalu Kontakt v Toruni.
 
Jeden z nejpůsobivějších momentů současného divadla nabídne inscenace Zdání života známého a často provokujícího maďarského režiséra Kornéla Mundruczóa v produkci budapešťského divadla Proton. Inscenace vypráví příběh exekutora, který přichází vystěhovat chudou ženu z jejího bytu, ale setká se s několika nečekanými událostmi. Zpracování balancuje mezi filmem a divadlem, mezi sociálním hyperrealismem a mystikou.
 
Z lotyšské Rigy přijede do Plzně tamní Národní divadlo s inscenací Čechovova Racka v režii jednoho z nejpozoruhodnějších mladých baltských režisérů, třicátníka Elmārse Seņkovse. Boří stereotypy tradičního výkladu klasického textu. Odmlky, výkřiky, výstřely, originální hudební doprovod, ale zároveň pocit, že svět se ve svém zásadním rozměru od Čechovových časů nezměnil.

Od našich nejbližších východních sousedů festival přiveze dvě inscenace. Brilantní tragikomedie Lidé, místa a věci současného britského autora Duncana Macmillana v podání Divadla Andreje Bagara z Nitry zachycuje boj mladé herečky Emmy s drogovou závislostí. V obrazech balancujících na hraně reality a noční můry hledá hrdinka v protidrogové léčebně samu sebe. Inscenace je postavena na hereckém výkonu nejen Barbory Andrešičové v hlavní roli, ale i vyrovnaného souboru nitranského divadla v postavách jejích lékařů i spolupacientů. Inscenace Postfaktótum bratislavského Divadla Stoka vznikala jako kolektivní tvorba herců bez estetických předsudků. Jde o svobodný sled absurdních situací, minimalistických skečů i ukázek černého humoru.
V českém programu nabídne festival výběr z toho, co tvůrčí tým na domácích scénách v poslední sezoně zaujalo nejen ve vodách činoherních, ale i s přesahy k loutkám, současné opeře či mezižánrovým projektům. Mezi velkými režisérskými jmény v českém programu najdou návštěvníci například Jana Nebeského, Jiřího Adámka, Jana Mikuláška, Jiřího Havelku, Viktorii Čermákovou či Michala Dočekala. Do Plzně přijede pražské Národní divadlo s kontroverzní Maryšou, MeetFactory s inscenací Jasno lepo podstín zhyna, Divadelní společnost Masopust s Deníkem zloděje, divadlo VOSTO5 se Společenstvem vlastníků a Divadlo Na zábradlí s inscenací Mýcení. Brněnskou divadelní scénu zastoupí Opera Národního divadla s představením Pravidla slušného chování v moderní společnosti a Divadlo Husa na provázku s inscenací Dynastie. Z Ostravy dorazí Komorní scéna Aréna se svým Vyrozuměním, z Ústí nad Labem Činoherní studio s hrou Homo Faber, z Hradce Králové Divadlo Drak s Bílým tesákem a z Liberce Naivní divadlo s představením Žluté – modrá – zelený.
 
Domácí Divadlo J. K. Tyla uvede dvě inscenace: muzikál Sweeney Todd, ďábelský lazebník z Fleet Street a činohru Linie krásy. Divadlo Alfa pak přidá inscenaci Tři siláci na silnici.
 
Tradiční epilog nabídne Tajný deník Adriana Molea ve věku 13 a ¾ v podání Divadla v Dlouhé, Skleněný strop Divadla Ungelt a Vraždu krále Gonzaga Dejvického divadla.
 
Z doprovodného programu určitě zaujme projekt Game Jihočeského divadla z Českých Budějovic, zážitkové divadlo s atmosférou třicátých let, kde se sami diváci ujímají rozmanitých postav z jednoho městečka a záleží jen na nich, jak příběh dopadne.
 
Během hlavní části festivalu prostor U branky ožije open air představeními a koncerty přístupnými zdarma. Součástí pouličního představení Cestující v čase španělského pouličního divadelníka Adriana Schvarzsteina a litevské tanečnice Jūrate Širvyte-Rukštele se stávají samotní diváci a kolemjdoucí. Příběhy a písně nejrůznějších částí světa přinese do Plzně italský soubor Faberteater v představení Emigranti. Stejný soubor rozehraje ulice Plzně hudebně-divadelní show Průvod, ve které se potkají hudebníci a herci na chůdách, kteří do svých her vtahují také kolemjdoucí. Pro děti U branky zahrají skupiny Bombarďák a Zvěřinec, večer pak kapely Kieslowski, Good Times Only, Lazer Viking a Buzerant. Velkou humorně-kaskadérskou podívanou přístupnou opět zdarma pak nabídne na náměstí Republiky německý soubor Bängditos v pouliční show Johnnyho kaskadéři.
 
HLAVNÍ PROGRAM

12/09  /  15:30 a 17:00
Malá scéna DJKT
Žluté – modrá – zelený
Prostřednictvím šesti akvárií s kousky kůry, pískem, modely zvířat, listy a dalšími zvláštními předměty, vypráví inscenace Naivního divadla příběh o stvoření barevného světa. Slunce není spokojeno se světem, na který se dívá, a inspirováno barvami duhy proměňuje nebarevnou zahradu světa ve svět plný poezie a překvapivých souvislostí. Průvodci tímto stvořením světa jsou tři vypravěči. Postavy s kapucemi připomínají fantasy hrdiny z počítačových her či filmů a propojují jednotlivé obrazy střídmými texty.

12/09  /  19:00 
Nová scéna DJKT
Ilias
Slovinské národní divadlo a Městské divadlo Ljubljaň přivážejí osobitou inscenaci Homérovy Iliady. Namísto toho, aby se pokoušeli vytvořit ohromující podívanou, zvolili si režisér a jeho umělecký tým práci s relativně malým počtem dvanácti herců. Důraz kladou na mluvené slovo, naraci, rytmus a daktylský hexametr; zvukem podnícená obrazotvornost pak provází vyprávění. Inscenace má dvě části: první sleduje věrně původní Homérovo líčení, jež pozvolna představuje tři propojené světy Iliady: řecký, trojský a božský. Ve druhé části představení zobrazuje obrovská jatka, jimiž Trojská válka je: všechny bitvy se slévají do jedné, všechny oběti se stávají obětí univerzální.

13/09  /  10:30 
Divadlo Alfa
Bílý tesák
Divadlo Drak přenese publikum daleko na sever, do časů zlaté horečky, kdy v nehostinném místě a v drsné době vyrůstá ze štěněte v dospělého psa Bílý tesák, kříženec psa a vlka. Od přírody má do vínku nadělenou divokost a nespoutanost, musí se ale naučit podřizovat lidem a vyjít s ostatními psy. Nedokáže se jen tak začlenit do smečky psů ani lidí, není přijímán a sám obtížně přijímá. Jeho jinakost ho předurčuje být buď tím prvním mezi všemi, nebo posledním.

13/09  /  13:00 a 19:00
Velké divadlo DJKT
Tajný život Friedmanových
Představení krakovského Teatru Ludoweho je inspirováno dokumentárním filmem Vše o Friedmanových – příběhem dobře situované židovské rodiny, jejíž život se obrátí naruby poté, co jsou otec a nejmladší syn obviněni z pedofilie. Režisér nechává diváky pohybovat po divadle, významně redukuje vzdálenost mezi nimi a herci a přitom zkoumá mechanismy moderního honu na čarodějnice. Hledání nového divadelního modelu se snoubí s odvážným sociálním pozorováním a pojmenováním věčné potřeby najít obětního beránka.

13/09  /  13:00 
Malá scéna DJKT
Homo Faber
Činoherní studio sáhlo po adaptaci románu Maxe Frische, jenž přibližuje rozumového člověka, inženýra Waltera Fabera, jemuž náhodné setkání s mladou dívkou zboří jeho jistoty a navíc oživí zasuté události z minulosti. Technicky založený hrdina se vrací k elementárním hodnotám, za tento návrat ovšem zaplatí vysokou cenu. Představitel titulní role Martin Finger byl za výkon v této inscenaci nominován na Cenu Divadelních novin, Cenu divadelní kritiky i na Cenu Thálie.

13/09  /  15:30 a 17:00
14/09  /  14:00, 15:30 a 17:00
15/09  /  17:00, 18:30 a 20:00
DEPO2015
Nachlass – hry bez osob
Švýcarské Théatre de Vidy přiváží do Plzně představení o tom, co zůstane po člověku po jeho smrti. Režisér Stefan Kaegi a scénograf Dominic Huber, členové slavného německého uskupení Rimini Protokoll, se spojili s filmařem Bruno Devillem a dramaturgyní Katjou Hagedornovou a společně se setkávali s lidmi, kteří se z různých důvodů rozhodli připravovat na svůj odchod. S každým z nich vytvořili pamětní místnost, v níž zinscenovali svědectví, které by po sobě dotyčný chtěl zanechat.

13/09  /  15:30 
DEPO2015
Postfaktótum
Země je plochá, Finsko neexistuje. Pravda není podstatná. Pět herců divadla Stoka se pohybuje v nejasných konturách, neurčitých vztazích, místy se postavy ztrácejí. Možná hledají domov, možná nějaké jistoty, ale to se nedozvíme. Postupně jsme s nimi v kavárně, v autobuse, ale také v neurčité dýmové cloně. Akcentováno je i utrpení z dostatku. Herecké akce zanikají ve tmě a nesmyslnosti, zato smyslnost je v jevištním dění patrná. Slovo nic nevysvětluje.

13/09  /  20:00 
Nová scéna DJKT
Maryša
Jan Mikulášek uchopil pro inscenaci v pražském Národním divadle slavné drama o sňatku pro peníze velmi originálně. Folklor je potlačen, vesnické prostředí nahrazuje mohutná scéna nahrávacího studia. Scéna i kostýmy jsou současné, počet postav je zredukovaný a důraz je položen na sevřenou rodinnou tragédii. Přesto nebo právě proto se tvůrcům daří vystavět hluboce lidský příběh plný metafor a uhrančivých hereckých výkonů.

14/09  /  13:00 
Malá scéna DJKT
Vyrozumění
Ostravská Aréna přiváží do Plzně hru Václava Havla, která byla poprvé uvedena v létě roku 1965 v Divadle Na zábradlí. Vypráví o konfliktu mezi ředitelem úřadu Grossem a jeho náměstkem Balášem a je až překvapivě současná.

14/09  /  16:30 
Velké divadlo DJKT
Dynastie
V roce 1844 přišel první z Lehmanů do New Yorku s jediným kufrem. Otevřel maličký obchod a po něm přišli do Spojených států ještě jeho dva bratři. Záhy vybudovali byznys, na jehož konci stála čtvrtá největší banka v USA. Její pád v roce 2008 a rekordní bankrot ve výši 200 miliard dolarů spustil celosvětovou hospodářskou krizi, jejíž důsledky dodnes cítí na vlastní kůži lidé po celém světě. Fascinující portrét židovské německé rodiny v podání Divadla Husa na provázku otevírá jako skalpel útroby historie USA a omračujícím způsobem zachycuje dějiny kapitalismu.

14/09  /  20:00 
Nová scéna DJKT
Lidé, místa a věci
Nitranské Divadlo Andreje Bagara uvádí brilantní tragikomedii současného britského autora Duncana Macmillana o herečce Emmě, která se opakovaně ocitá v léčebně pro drogově závislé a je přinucena si přiznat, kým ve skutečnosti je. Pro Emmu byly drogy jediným způsobem, jak v téhle šílené době přežít. Po ukončení léčby se vrací domů. Zvládne poslední tvrdou zkoušku?

15/09  /  11:00 
Divadlo Alfa
Deník zloděje
Mysteriózní opera na texty Jeana Geneta a Bedřicha Bridela pro jednoho činoherce – zpěváka se stala příležitostí pro Miloslava Königa. Divadelní společnost Masopust přináší zvláštní a odvážné propojení deníků prokletého dramatika, spisovatele a recidivisty Jeana Geneta, v nichž popisuje svou jedinečně sebedestruktivní filozofii zločinu a krásy, s významnou českou básnickou skladbou z doby baroka autora Bedřicha Bridela Co Bůh? Člověk?

15/09  /  14:00 
Moving Station
Jasno lepo podstín zhyna
Ray žije sám v domě svého otce. Bez vazeb, bez vztahů, bez spřízněné duše a vlastního místa na světě. Jednoho dne si v útulku pořídí zohaveného jednookého psa. Tím začíná silný příběh jedné atypické lásky, který je dobrodružnou a očistnou cestou napříč čtyřmi ročními obdobími, během nichž dochází k postupnému odhalování Rayovy komplikované minulosti. V dramatizaci románu exceluje Eva Salzmannová. Inscenaci přiváží Divadlo MeetFactory.

15/09  /  17:00 a 20:30
Radnice města Plzně
Společenstvo vlastníků
Dramatický formát postavený na půdorysu klasické schůze společenství vlastníků bytových jednotek, která odhalí ty nejhorší vlastnosti zúčastněných – živě a zábavně, jak je u VOSTO5 zvykem. Co postava, to příznačný typ, přesně odpozorovaný a dobře zahraný. Inscenace získala Cenu Marka Ravenhilla za nejlepší českou inscenaci současného dramatického textu za rok 2017.

15/09  /  20:00 
Velké divadlo DJKT
Pravidla slušného chování v moderní společnosti
Francouzský dramatik Jean-Luc Lagarce zpracoval v roce 1994 manuál správného chování z přelomu 19. a 20. století. Hru pojal jako jeden velký výstup, v němž herečka květnatě vysvětluje a komentuje seznam pravidel chování v základních životních situacích – nekonečné množství položek, jejichž absurdita a komičnost záhy vyplyne na povrch. Hra se stala východiskem pro novou operu skladatele Michala Nejtka a režiséra Jiřího Adámka, která vznikla přímo pro soubor Janáčkovy opery brněnského Národního divadla.

16/09  /  14:30 
Malá scéna DJKT
Racek
Co by to bylo za festival Divadlo bez Čechova! Letos ho zastupuje Lotyšské národní divadlo inscenací Racka, již tvoří odmlky, výkřiky, výstřely, originální hudební doprovod, ale zároveň pocit, že svět se ve svém zásadním rozměru od Čechovových časů nezměnil. V lotyšských divadelních cenách – Spelmanu Nakts – získala inscenace čtyři nominace (včetně kategorie nejlepší inscenace) a představitelka Niny získala cenu pro nejlepší mladou umělkyni.

16/09  /  15:00 
Moving Station
Mýcení
Dramatizaci Bernhardova skandálního Mýcení mohli diváci festivalu Divadlo vidět před dvěma lety v režii Krystiana Lupy, kdy se z útlé knihy na jevišti stalo velkolepé pětihodinové plátno. Nyní se tento román ocitl na repertoáru Divadla Na zábradlí v režii Jana Mikuláška ve zcela jiném pojetí. Malý pokojíček napěchovaný obrazy a hosty se stává dusivě sevřeným dějištěm umělecké večeře, s jejímž začátkem se čeká na herce Národního divadla.

16/09  /  20:00 
Nová scéna DJKT
Zdání života
Hlavní festivalový program uzavře inscenace známého a často provokujícího maďarského režiséra Kornéla Mundruczóa z maďarského divadla Proton, která pátrá po otázkách identity na pozadí sílícího extremismu v Evropě. Exekutor přichází, aby osamělou ženu vystěhoval z jejího budapešťského bytu, ale nečekaný obrat událostí mu zabrání, aby svůj úmysl provedl. Vyprávění je poznámkou pod čarou z okraje společnosti, kde je nespravedlnost nepsaným zákonem. Inscenace balancuje mezi filmem a divadlem i mezi sociálním hyperrealismem a mystikou.
 
DALŠÍ TIPY Z PROGRAMU
 
Po tvých hrobech šlapu (Johan uvádí)
Původní dokumentární inscenace Jakuba Čermáka a divadelního spolku Johan je inspirovaná kauzou prostějovského židovského hřbitova, jehož pietní připomínku odmítá místní obyvatelstvo. Vedle sebe se tak ocitají náhrobní nápisy, jako je Odpočívej v pokoji či Spi sladce, a protižidovské výkřiky sociálních sítí.

Moc bezmocných (Johan uvádí)
Nezávislé brněnské divadlo Feste použilo pro svoji inscenaci řadu textů Václava Havla, které rámuje esej Moc bezmocných. Její text neinklinuje k žádnému politickému směru, nenabízí žádnou politickou variantu. Volá po návratu od taktizujících politických stran ke konkrétnímu člověku a zejména k jeho obraně.
 
Cestující v čase
Pouliční představení španělského divadelníka Adriana Schvarzsteina a litevské tanečnice Jūrate Širvyte-Rukštele je inspirováno skutečným člověkem, který žil v půli 20. století v italské Cremoně. Vznikla inscenace s postavami, které přicházejí z nepříliš vzdálené minulosti, a proto vidí náš současný svět trochu jinýma očima. Vstup zdarma.

Johnnyho kaskadéři
Divadelní uskupení Bängditos Bäng vtrhne na náměstí Republiky s hořícími koly a bláznivými akcemi, včetně nejnovějšího pokusu o rekord! Po přepečlivých přípravách, mnoha autogramech rozdaných superstar Johnnym a rozehřátím publika předskokanem Ronnym se oba komičtí hrdinové konečně odhodlají riskovat onen velký skok hořící pneumatikou! Vstup zdarma.
 
PROGRAM:
 
26. Mezinárodní festival Divadlo
DEPO2015 (D), Divadlo Alfa (DA), Kino Beseda (KB), Malá scéna DJKT (MS), Moving Station (MovS), Nádraží Plzeň Jižní předměstí (NP), náměstí Republiky (NR), Nová scéna DJKT (NS), Radnice města Plzně (RA), U Branky (B), Velké divadlo DJKT (VD), Plzeň, www.festivaldivadlo.cz
Hlavní program:
12. 9. 15:30 Žluté – modrá – zelený – Naivní divadlo Liberec, 40 min. (MS)
           17:00 Žluté – modrá – zelený – Naivní divadlo Liberec, 40 min. (MS)
           19:00 Ilias – SNG Drama Ljubljana, Mestno gledališče Ljubljansko, Cankarjev dom, 180 min. (NS)
13. 9. 10:30 Bílý tesák – Divadlo Drak, 60 min. (DA)
           13:00 Homo Faber – Činoherní studio Ústí nad Labem, 100 min. (MS)
                      Tajný život Friedmanových – Teatr Ludowy, 165 min. (VD)
           15:30 Postfaktótum – Divadlo Stoka, 60 min. (D)
                      Nachlass – hry bez osob – Rimini Protokoll, Théatre de Vidy, 100 min. (D)
           17:00 Nachlass – hry bez osob – Rimini Protokoll, Théatre de Vidy, 100 min. (D)
           19:00 Tajný život Friedmanových – Teatr Ludowy, 165 min. (VD)
           20:00 Maryša – Národní divadlo Praha, 105 min. (NS)
14. 9. 13:00 Vyrozumění – Komorní scéna Aréna, 135 min. (MS)
           14:00 Nachlass – hry bez osob – Rimini Protokoll, Théatre de Vidy, 100 min. (D)
           15:30 Nachlass – hry bez osob – Rimini Protokoll, Théatre de Vidy, 100 min. (D)
           16:30 Dynastie – Divadlo Husa na provázku, 155 min. (VD)
           17:00 Nachlass – hry bez osob – Rimini Protokoll, Théatre de Vidy, 100 min. (D)
           20:00 Lidé, místa a věci – Divadlo Andreje Bagara, 170 min. (NS)
15. 9. 11:00 Deník zloděje – Divadelní společnost Masopust, 80 min. (DA)
           14:00 Jasno lepo podstín zhyna – MeetFactory, 90 min. (MovS)
           17:00 Nachlass – hry bez osob – Rimini Protokoll, Théatre de Vidy, 100 min. (D)
                     Společenstvo vlastníků – VOSTO5, 85 min. (RA)
           18:30 Nachlass – hry bez osob – Rimini Protokoll, Théatre de Vidy, 100 min. (D)
           20:00 Nachlass – hry bez osob – Rimini Protokoll, Théatre de Vidy, 100 min. (D)
                     Pravidla slušného chování v moderní společnosti – Opera, Národní divadlo Brno, 85 min. (VD)
            20:30 Společenstvo vlastníků – VOSTO5, 85 min. (RA)
16. 9. 14:30 Racek – Lotyšské národní divadlo, 200 min. (MS)
           15:00 Mýcení – Divadlo Na zábradlí, 110 min. (MovS)
           20:00 Zdání života – Divadlo Proton, 90 min. (NS)
Johan uvádí:
11. 9. 20:00 Po tvých hrobech šlapu – Jakub Čermák & Johan, 80 min. (MovS)
12. 9. 18:00 Po tvých hrobech šlapu – Jakub Čermák & Johan, 80 min. (MovS)
13. 9. 17:00 Po tvých hrobech šlapu – Jakub Čermák & Johan, 80 min. (MovS)
            21:30 Moc bezmocných – Divadlo Feste, 120 min. (NP)
14. 9. 17:00 Miss Amerika – Spitfire Company, 55 min. (MovS)
            21:30 Moc bezmocných – Divadlo Feste, 120 min. (NP)
18. 9. 20:00 Broken words – Liao I–wu, Ivo Hucl & Johan, 50 min. (MovS)
Plzeň uvádí:
11. 9. 19:00 Sweeney Todd – ďábelský lazebník z Fleet Street – Divadlo J. K. Tyla, 170 min. (MS)
14. 9. 10:30 Tři siláci na silnici – Divadlo Alfa, 50 min. (DA)
16. 9. 11:00 Linie krásy – Divadlo J. K. Tyla, 150 min. (VD)
Epilog:
17. 9. 19:00 Tajný deník Adriana Molea ve věku 13 a ¾ – Divadlo v Dlouhé, 150 min. (VD)
19. 9. 19:00 Vražda krále Gonzaga – Dejvické divadlo, 120 min. (DA)
20. 9. 19:00 Skleněný strop – Divadlo Ungelt, 120 min. (VD)
Doprovodné akce:
11. 9. 17:00 Bílý Bůh – film, 119 min. (KB)
            20:00 Měsíc Jupitera – film, 123 min. (KB)
12. 9. 16:00 Cestující v čase – Adrian Schvarzstein, Jürate Širvyte-Rukštele, 45 min. (B)
            18:00 Cestující v čase – Adrian Schvarzstein, Jürate Širvyte-Rukštele, 45 min. (B)
            20:00 Kieslowski – koncert (B)
            21:00 Johnnyho kaskadéři – Bängditos, 50 min. (NR)
13. 9. 14:00 Cestující v čase – Adrian Schvarzstein, Jürate Širvyte-Rukštele, 45 min. (B)
            16:00 Cestující v čase – Adrian Schvarzstein, Jürate Širvyte-Rukštele, 45 min. (B)
            16:30 Bombarďák – koncert (B)
            18:30 Zvěřinec – koncert (B)
            21:00 Johnnyho kaskadéři – Bängditos, 50 min. (NR)
14. 9. 18:00 Emigranti – Faberteater, 60 min. (B)
           20:00 Good Times Only – koncert (B)
           21:00 Lazer Viking – koncert (B)
15. 9. 16:00 Průvod – Faberteater, 60 min. (B)
           18:00 Průvod – Faberteater, 60 min. (B)
           20:00 Buzerant – koncert (B)
16. 9. 14:00 Game – Jihočeské divadlo, Malé divadlo, 130 min. (D)
           19:00 Game – Jihočeské divadlo, Malé divadlo, 130 min. (D)

↑ zpět na začátek článku ↑

Mezinárodní festival Divadlo

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů