Motor Open Plzeň Plaza 2016

OC Plzeň Plaza Radčická 2, Plzeň
e-mail: telefon:
web: https://plzen-plaza.klepierre.cz/

Motor Open Plzeň Plaza je jediný charitativní open air autosalon v ČR. Jeho výtěžek je určen na podporu svozu mentálně postižených klientů Diakonie Západ z jejich domovů do specializovaných zařízení a na provoz mobilního nízkoprahového Klubu Uličník pro děti a mládež. Jeho program potrvá v sobotu od 10 do 18 a v neděli od 10 do 17 hodin a bude ve znamení auto a moto shows.
Kromě více než 100 vystavených nových vozů nejrůznějších značek se publikum může těšit na kaskadérskou show na čtyřkolce v podání Richarda Mošny, v neděli bude pálit gumy David Cibulka ze Slidecars drift team a v sobotu budou lidé moci obdivovat závodní speciály Škoda Felicia Patrika Hyšky a jeho rallycross teamu. Milovníky adrenalinu nadchne i moto trial show Josefa Bigi Bigase a nebo parkurové vystoupení B flies.
Skutečnou adrenalinovou lahůdkou pak bude sedm metrů vysoký globus smrti, ve kterém se na historických motocyklech projede Lukáš Hromádka. Chybět nebudou ani upravené speciály nebo veteráni, představí se i několik klubů vybraných značek jako Jaguar Club Czech Republic, Watrburg Club a další. A poprvé bude vystavena i loď.
Dospělí návštěvníci jistě neminou expozice prodejců aut, motocyklů, čtyřkolek i motokár, zatímco děti určitě budou muset jít na obří nafukovací atrakci, bazén se skluzavkou nebo do dětské zóny rádia Kiss Proton. Připravena je i soutěž o hodnotné ceny jako poukaz na plnou nádrž či zapůjčení vozu na víkend! Více informací naleznete na www.diakoniezapad.cz.

Motor Open Plzeň Plaza 2016

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů