Motoshow 2017

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/

Opět po roce zažije Plzeň den plný adrenalinu, extrémních výkonů, kaskadérských kousků a dechberoucích triků. Před Nákupním centrem Borská pole se během sobotního odpoledne vystřídají borci na freestyle a trial motorkách, chybět nebude ani stuntriding na motorkách a čtyřkolkách, předváděcí jízda rallye speciálu Škoda Fabia R5 nebo show na skútrech. Nadupaný program doplní také módní přehlídky nebo ukázka zásahu HZS. „Pevně věřím, že i v letošním roce se přijde na Motoshow podívat hodně fanoušků a tento den si maximálně užijí. Na své by si měli přijít opravdu všichni, akce je určená i pro rodiny s dětmi. Právě pro ně může být Motoshow nezapomenutelným zážitkem,“ říká o akci manažer NC Borská Pole Jan Lisý.

Z Freestyle motocrossu bude divákům tuhnout krev v žilách
Už během pátečního dne na parkovišti před nákupním centrem vyroste vše potřebné pro Motoshow včetně nejdůležitější části – rampy pro Freestyle motocross. Na ní budou se svými stroji létat jezdci, kteří si na poli freestylu vydobyli pozici špičkových závodníků. Diváci se mohou těšit na neuvěřitelné triky, jako jsou salta vzad, can can, cliffhanger, shaolin nebo scorpion. To vše a mnohem víc nabídnou celkem tři jezdci.

„Všichni motošílenci se v Plzni sejdou 8. dubna na Motoshow 2017!“

Zdeněk Fusek zvládá několik triků jako jediný v České republice a své fanoušky dokáže náležitě pobavit. Teprve sedmnáctiletý Matěj Česák patří i přes nízký věk ke zkušeným jezdcům, zvládá salta a další triky a v loňském roce se stal na Borských polích miláčkem publika. Filip Podmol je mladší z bratrů Podmolů, jeho freestylemotocrossová kariéra začala teprve nedávno, ale jako motocrossový závodník sbíral jednu trofej za druhou. Diváky pobaví parádními triky a ukáže skvělou show. Role spolumoderátora exhibice se chopí legenda a zakladatel českého Freestyle motocrossu Petr „Kuchta“ Kuchař. „Do Plzně se každý rok hodně těším. Diváci vždy vytvoří parádní atmosféru, která jezdce vtáhne do děje. Navíc se skáče před nákupním centrem, což je pro nás všechny taková menší výzva. Přijďte všichni, určitě je na co se těšit,“ vzkazuje Petr Kuchař.

Kaskadérský tým Crazy day pobaví i překvapí
Novinkou pro letošní rok bude vystoupení kaskadérského týmu Crazy day. Několik jezdců předvede show na motorkách a čtyřkolkách, na kterých ukáží divokou jízdu po předním i zadním kole, drifty, nebo jízdu na čtyřkolce jen po dvou kolech. Diváci budou mít jedinečnou příležitost vidět tyto jezdce také v synchronních jízdách, jak na motocyklech, tak i skútrech. Právě skútry určitě přilákají velkou pozornost, protože se téměř neliší od klasických městských motorek. Návštěvníci, kteří je vlastní, tak budou překvapeni, co jde s jejich stroji dělat za kousky. S týmem Crazy day navíc vystupuje také osminásobný juniorský mistr ČR Lukáš Petráček, držitel rekordu ve skoku do výšky na trialové motorce a jedna ze stálic mezi vystupujícími na Motoshow v Plzni.

Stuntriding popře zemskou gravitaci
Samostatnou kapitolou je stuntriding. Nad tím, co jezdci předvádí na motorce nebo čtyřkolce, zůstává někdy lidem rozum stát a ještě několik dní po motoshow si budou říkat, jak to jen dokázali. Asi nejvýstižnější charakteristikou a nejčastěji zmiňovanou frází ve spojení s tímto stylem je zkrátka „popření gravitace“. Stuntriding na motorce ukáže Martin Krátký, který se díky tvrdé dřině zaslouženě dostal mezi nejlepší stuntridery. Na svém kontě má pár kousků, které sám vymyslel, a zkušený jezdec bude při svých kaskadérských kouscích jezdit po zadním a předním kole, pálit zadní pneumatiky, bruslit za motocyklem, pojede vstoje a vzad a přidá spoustu dalších triků. Jeho nejspíš nejslavnější „posez“ na stroji umí jen pár zkušených a ostřílených evropských jezdců.

Na své čtyřkolce předvede ten nejlepší stuntriding Richard Mošna. Svému řemeslu se věnuje od roku 2012, na svém kontě má přes 10 triků, které udělal jako první na světě, a mnoho dalších úspěchů. Divákům nabídne jízdu po dvou kolech, jízdu pozadu, otáčky o minimálně 720 stupňů a mnoho dalších dechberoucích triků.

Motoshow většinou láká spíše pánskou část publika, na své si ale i tentokrát přijdou také dámy. „Na pódiu proběhne několik módních přehlídek, na kterých se představí butiky Nákupního centra Borská pole. Všechny slečny a dámy se tak budou moci nechat inspirovat novými trendy pro letošní jaro a léto,“ doplňuje manažer nákupního centra Jan Lisý.

Hlavní program doplní také ukázka hasičů Plzeňského kraje, kteří předvedou zásah u nehody s vyprošťováním osob. Další položkou bude show rallye speciálu Škoda Fabia R5. Řidič Jan Sýkora se svým vozem dodá celému odpoledni tu správnou šťávu a i jeho kousky určitě ocení všichni fanoušci.

V doprovodném programu si vybere každý
Od dopoledních hodin budou mít návštěvníci k dispozici řadu atrakcí v podobě motokár, trenažérů a chybět nebudou ani vysloveně dětské atrakce. Diváci si po celý den budou moci prohlížet stroje samotných účinkujících, uvidí také vozy týmu Slidecars Drift a také výstavu motorek Harley Davidson nebo výstavu automobilů z plzeňských autosalonů.

Už od 3. dubna se bude nový ročník Motoshow návštěvníkům nákupního centra ohlašovat početně obsazeným autosalonem. V pasáži Nákupního centra Borská pole totiž budou vystaveny nové modely aut všech předních plzeňských autosalonů.

Program Motoshow 2017
10:00   Zahájení doprovodného programu
12:00   Zahájení hlavního programu
12:05   Freestyle motocross
12:25   Crazy day + Lukáš Petráček
12:55   Módní přehlídka        
13:05   Stuntriding čtyřkolka – Richard Mošna
13:20   Stuntriding motorka – Martin Krátký
13:35   Soutěž
13:40   Harley Davidson show
13:55   HZS ukázka zásahu při autonehodě
14:15   Módní přehlídka       
14:25   Stuntriding čtyřkolka – Richard Mošna
14:40   Stuntriding motorka – Martin Krátký
14:55   Freestyle motocross
15:15   Módní přehlídka
15:25   Soutěž
15:30   Vystoupení Škoda Fabia R5
15:40   Crazy day + Lukáš Petráček
16:10   Stuntriding čtyřkolka – Richard Mošna
16:25   Stuntriding motorka – Martin Krátký
16:40   Freestyle motocross
17:00   Konec akce

 

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Motoshow 2017

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů