Motoshow 2018

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/

Motošílenci se sejdou v Plzni 14. dubna – Motoshow 2018 je tady!

Dechberoucí triky, extrémní výkony, kaskadérské kousky a zážitky plné adrenalinu. To a mnohem více nabídne i v roce 2018 tradiční Motoshow před Nákupním centrem Borská pole. Během sobotního odpoledne se v nadupaném programu vystřídají borci na freestyle a trial motorkách, proběhne ukázka stuntridingu na motorkách i čtyřkolkách a jako novinka se v Plzni představí závodní speciál Tatra Buggyra.

Freestyle Motocross
Ani letos nebude chybět praotec českého FMX Petr „Kuchta“ Kuchař, který se chopí mikrofonu a bude celou tuto show spolumoderovat. Další hvězda světového formátu se pak představí přímo na motorce. Petr Pilát poprvé usedl na motorku ve 3 letech, a když ve svých čtrnácti letech skočil v pražské O2 Aréně salto vzad, zapsal se do historie jako nejmladší jezdec na světě, který to dokázal. Od té doby se z Petra Piláta stala jedna z hlavních tváří světového FMX, na svém kontě má velký počet prvních míst ze závodů Red Bull X-Figters nebo Gladiator Games. Je tedy naprosto jasné, že Plzeň se může těšit na parádní triky a neuvěřitelnou show. Dalším kaskadérem, který se ukáže na parkovišti NC Borská pole, je teprve osmnáctiletý Matěj Česák, který už i přes nízký věk patří mezi zkušené jezdce. Miláček publika s nevídanou jistotou předvádí náročné triky včetně backflipových kombinací. Třetím do party je Michal Romančík, který co se náročnosti triků týká určitě za svými kolegy nezaostává.

Závodní speciál Tatra Buggyra
Máte rádi Rallye Dakar? Pokud ano, tak na letošní Motoshow opravdu nemůžete chybět. Vůbec poprvé se před NC Borská pole představí závodní speciál Tatra Buggyra se závodníkem Martinem Šoltysem. Ten jel v letošním roce legendární závod poprvé v životě a obsadil parádní dvanácté místo. V příštím roce chce rozhodně atakovat nejlepší desítku a diváci na Motoshow si budou moci detailně prohlédnout jeho vůz Tatra z týmu Buggyra Racing, posadit se dovnitř a osobně si popovídat se sympatickým jezdcem.

Stuntriding čtyřkolka – Richard Mošna
Stuntriding na čtyřkolce předvede nejlepší stuntrider Richard Mošna. Svému řemeslu se věnuje od roku 2012, na svém kontě má přes 10 triků, které udělal jako první na světě, a mnoho dalších úspěchů. Divákům nabídne jízdu po dvou kolech, jízdu pozadu, otáčky o minimálně 720 stupňů a mnoho dalších dechberoucích triků.

Stuntriding motorka – Adam Peschel
Několikanásobný vicemistr ČR ve Stuntridingu Adam „Special“ Peschel se po několika letech opět řítí do Plzně. Na svém kontě má také celou řadu zahraničních ocenění, jako například dvě vítězství z Drift Contest z Anglie nebo druhé místo z evropského šampionátu 2016 ve Francii. Mimo závodů se věnuje filmovému kaskadérství nebo výuce bezpečné jízdy. Je také spoluzakladatelem první české kaskadérské školy. Na západě Čech předvede dech beroucí show, kterou diváky rozhodně dostane do varu.

Stunt Trial Show – Lukáš Petráček
Na motorce své umění ukáže Lukáš Petráček, několikanásobný juniorský Mistr ČR a držitel rekordu ve skoku do výšky na trialové motorce. Do své show zapojí také diváky a nabídne skvělou podívanou. Jako jediný u nás se věnuje TRIAL FMX, což znamená, že mu jako překážka slouží speciálně upravený automobil s přívěsem.

Doprovodný program
Motoshow většinou láká spíše pánskou část publika, na své si ale přijdou také dámy. Na pódiu proběhne několik módních přehlídek, na kterých se představí butiky Nákupního centra Borská pole. Všechny slečny a dámy se tak budou moci nechat inspirovat novými trendy pro letošní jaro a léto.
Od dopoledních hodin budou mít návštěvníci k dispozici řadu atrakcí v podobě motokár, trenažérů a chybět nebudou ani vysloveně dětské atrakce. Diváci si po celý den budou moci prohlížet stroje samotných účinkujících, uvidí také výstavu motorek Harley Davidson nebo výstavu automobilů z plzeňských autosalonů.
Už od 9. dubna se bude nový ročník Motoshow návštěvníkům nákupního centra ohlašovat početně obsazeným autosalonem. V pasáži Nákupního centra Borská pole totiž budou vystaveny nové modely aut všech předních plzeňských autosalonů.

Program Motoshow 2018
10:00 Zahájení doprovodného programu
12:00 Zahájení hlavního programu
12:05 Freestyle Motocross
12:25 Závodní speciál Tatra Buggyra
12:40 Stunt Trial Show – Lukáš Petráček
12:55 Módní přehlídka
13:10 Čtyřkolka – Richard Mošna
13:25 Harley Davidson Show
13:40 Soutěž
13:45 Stuntriding – Adam Peschel
14:00 Módní přehlídka
14:15 Čtyřkolka – Richard Mošna
14:30 Stunt Trial Show – Lukáš Petráček
14:45 Stuntriding – Adam Peschel
15:00 Freestyle Motocross
15:20 Soutěž
15:25 Módní přehlídka
15:40 Stunt Trial Show – Lukáš Petráček
15:55 Čtyřkolka – Richard Mošna
16:10 Stuntriding – Adam Peschel
16:25 Závodní speciál Tatra Buggyra
16:40 Freestyle Motocross
17:00 Konec akce

 

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Motoshow 2018

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů