Motoshow 2022

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/

Česko-italská Motoshow nabídne neskutečný souboj velikánů FMX!
Tradiční a adrenalinová Motoshow se vrací na parkoviště před NC Borská pole a uskuteční se v sobotu 9. dubna. Diváci se mohou těšit hlavně na souboj ve freestyle motocrossu, který nabídne mezinárodní měření sil. S českou legendou Petrem Pilátem se o přízeň diváků bude prát jeden z aktuálně nejlepších italských jezdců Davide Rossi.

Freestyle Motocross
Velkým lákadlem show bude italský závodník Davide Rossi. Devětadvacetiletý rodák z Bibbiena poprvé usedl na motorku v osmi letech a první triky na FMX začal zkoušet v sedmnácti letech. Patří mezi nejlepší italské jezdce současnosti a pravidelně se účastní nejdůležitějších a nejatraktivnějších závodů po celém světě. Petr Pilát stále drží primát nejmladšího jezdce na světě, který dokázal skočit salto vzad. Stalo se to v O2 Areně, když mu bylo 14 let. Od té doby uplynulo hodně triků a rodák z Benešova patří ve svých 31 letech k nejlepším freestyle motocrossařům a je jednou z hlavních tváří světového FMX.

Stuntriding Special Brothers
Několikanásobný vicemistr ČR Adam „Special“ Peschel má na svém kontě i zahraniční ocenění, jako například dva tituly z Drift Contest z Anglie. Spolu s ním přijede také jeho bratr Patrik, který jako jediný v ČR předvádí stuntriding na motorce Harley-Davidson.

Stuntriding čtyřkolka
Richard Mošna patří k nejlepším stuntriderům v České republice a může se pyšnit například více než deseti triky, které udělal jako první nebo dokonce jako zatím jediný. Zkušený jezdec se neustále snaží svá vystoupení zlepšovat, aby si diváci vždy přišli na své a dostali nejlepší možný zážitek.

Trial show motorka
Lukáš Petráček je několikanásobný juniorský Mistr ČR a držitel rekordu ve skoku do výšky na trialové motorce. Do své show vždy zapojí také diváky a nabídne skvělou podívanou. Jako jediný v ČR se věnuje TRIAL FMX, což znamená, že mu jako překážka slouží speciálně upravený automobil s přívěsem.

Soutěž
Každý, kdo k soutěžnímu stánku přinese účtenku nebo účtenky, jejichž součet přesáhne minimálně 2000 Kč, se bude moci zapojit do soutěže. Účtenky se počítají ze všech obchodů v NC Borská pole, platné jsou pouze ty s datem 9. dubna. Každou hodinu bude moderátor losovat několik výherců, kteří dostanou výhru ve formě nákupu v NC Borská pole za 2000 Kč.

Doprovodný program
Diváci si už od 10 hodin budou moci prohlížet stroje samotných účinkujících, uvidí také výstavu automobilů z plzeňských autosalonů a několik opravdových historických amerických krasavců. Kromě toho bude na místě také speciálně upravený kamion ve stylu Moto GP. Už od 4. dubna se pak můžete těšit na početně obsazený autosalon v pasáži Nákupního centra Borská pole.

Program:
10:00    Zahájení doprovodného programu
12:00    Zahájení hlavního programu
12:05    Freestyle motocross
12:25    Trial – Lukáš Petráček
12:45    Losování výherců v soutěži
13:00    Stunt – Special Brothers
13:20    Čtyřkolka – Richard Mošna
13:40    Rozhovor Petr Pilát
13:50    Freestyle motocross
14:10    Stunt – Special Brothers
14:30    Losování výherců v soutěži
14:45    Trial – Lukáš Petráček
15:05    Čtyřkolka – Richard Mošna
15:25    Losování výherců v soutěži
15:35    Stunt – Special Brothers
15:55    Trial – Lukáš Petráček
16:15    Čtyřkolka – Richard Mošna
16:30     Freestyle motocross
17:00    Konec akce

↑ zpět na začátek článku ↑

Motoshow 2022

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů