Motoshow nabídne česko-italský souboj velikánů FMX!

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/
I v roce 2019 se na parkovišti před NC Borská pole v Plzni uskuteční tradiční Motoshow. V sobotu 13. dubna se diváci mohou těšit hlavně na souboj ve freestyle motocrossu, jaký Plzeň ještě nikdy nezažila. Pozvánku totiž vůbec poprvé přijal také Massimo Bianconcini z Itálie, který se bude prát o přízeň diváků s českou legendou Petrem Pilátem.
 
Freestyle Motocross
Velkým lákadlem bude italský závodník Massimo Bianconcini. Devětatřicetiletý rodák z Monterenzia získal v závodech X Games v posledních čtyřech letech 1 stříbrnou a 2 bronzové medaile. Proti němu se postaví dva Češi. Petr Pilát stále drží primát nejmladšího jezdce na světě, který dokázal skočit salto vzad. Stalo se to v O2 Areně, když mu bylo 14 let. Od té doby uplynulo hodně triků a rodák z Benešova patří ve svých 28 letech k nejlepším freestyle motocrossařům a je jednou z hlavních tváří světového FMX. Druhým českým borcem je Zdeněk Fusek, který zvládá několik triků jako jediný v České republice.
 
Stuntriding motorka
Stuntrider Martin Krátký při svých kaskadérských kouscích předvede náročné prvky, jako jsou jízda po zadním a předním kole, nebo bruslení za motocyklem. Mistr Evropy 2017 do své show na západě Čech tentokrát přizve také jednu z mála žen, která se této nebezpečné disciplíně věnuje. Kateřina Jandová se představí na motorce Honda CBR 125 a fanoušci se mohou těšit na dechberoucí kousky v jejím podání. Jako bonus oba dva přidají několik společných triků na jedné motorce.
 
Stuntriding čtyřkolka
Richard Mošna patří k nejlepším stuntriderům v České republice a může se pyšnit například více než deseti triky, které udělal jako první nebo dokonce jako zatím jediný. Zkušený jezdec se neustále snaží svá vystoupení zlepšovat, aby si diváci vždy přišli na své a dostali nejlepší možný zážitek.
 
Trial show motorka
Mirek Lisý je moto kaskadérem více než 25 let a mimo jiné se věnuje i výuce bezpečné jízdy. Je jedenáctinásobným mistrem v mototrialu a trojnásobný vítěz mistrovství Evropy! Jedním z jeho rekordů je přeskok přes dvacet ležících lidí bez odrazového můstku.
 
Doprovodný program
Na pódiu proběhne během odpoledne několik módních přehlídek, na kterých se představí butiky Nákupního centra Borská pole. Ani letos nebude chybět závodník Rallye Dakar Martin Šoltys, který přijede s obrovským a krásným kamionem Tatra z Buggyra Racing Team. Od dopoledních hodin budou připraveny atrakce v podobě motokár, elektrických kol nebo koloběžek. Diváci si po celý den budou moci prohlížet stroje samotných účinkujících, uvidí také výstavu automobilů z plzeňských autosalonů a několik opravdových historických krasavců z chystané výstavy Skvosty s vůní benzínu. Už od 8. dubna se bude nový ročník Motoshow návštěvníkům nákupního centra ohlašovat početně obsazeným autosalonem v pasáži Nákupního centra Borská pole.
 
PROGRAM:
 
Motoshow
NC Borská pole, U Letiště 2, Plzeň, www.iborskapole.cz
13. 4. 10:00 Zahájení doprovodného programu – motokáry, elektrická kola, koloběžky, výstava automobilů
           12:00 Zahájení hlavního programu
           12:05 Freestyle motocross (také od 13:50 a 16:35 hod.)
           12:25 Rozhovor – Martin Šoltys (také od 15:35 hod.)
           12:35 Trial – Mirek Lisý (také od 14:50 a 15:55 hod.)
           12:50 Rozhovor – Petr Pilát a Massimo Bianconcini (také od 14:25 hod.)
           12:55 Stunt – Martin Krátký (také od 14:10 a 15:40 hod.)
           13:10 Čtyřkolka – Richard Mošna (také od 15:05 a 16:10 hod.)
           13:25 Soutěž s Mirkem Lisým (také od 15:20 hod.)
           13:35 Módní show (také od 14:40 a 16:25 hod.)
           14:30 Soutěž

↑ zpět na začátek článku ↑

Motoshow nabídne česko-italský souboj velikánů FMX!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů